Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


8 mai 2011Idag bokade jag min biljett hem efter terminsslutet, så nu är nedräkningen inledd på riktigt. Jag åkte och hämtade ut biljetten och satte upp den på kylskåpet som pepp, som brukligt inför hemresor, inför hemtentan också. Det känns oöverkomligt med de två hemtentorna som återstår de kommande tre veckorna, men på något vis måste jag ju ta mig igenom dem.
Ikväll skickade jag in skrivuppgiften i alla fall. Ögnade igenom de sista raderna som jag inte orkade lägga ner någon själ i igår och konstaterade att jag borde skriva om lite där, men klickade på skicka-knappen istället. Hoppas det går vägen ändå...

Jag hade tänkt läsa kursbok idag också. Men orken var långt borta så mestadelen av dagen har jag inte pluggat utan bara ägnat mig åt tv-repriser, bloggläsning, våffelätning och sådant trevligt. Framåt kvällskvisten läste jag i typ en timme i alla fall. Ögonen föll igen efter nitton sidor, men efter att ha blundat en kvart tog jag mig igenom lite mer än tio sidor till. Och konstaterade dessutom att jag kanske fattade lite mer nu än första gången jag läste dessa sidor.
Då satt jag på ett tåg tillbaka till Göteborg efter att ha varit hemma en långhelg, klockan var halv sex på morgonen och jag hade seminarium efter lunch. Det var en lång dag.... Sedan har jag inte läst mer i boken, så det kändes lika bra att börja från början. Förmodligen är det den hemtentan baseras på, så det vore ju bra om jag hann igenom så mycket som möjligt innan den publiceras imorgon.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Det har som framgår här ovanför varit en ganska händelselös dag. Jag längtar hem helt sanslöst mycket och försöker hålla de tankarna borta så gott jag kan med tidsfördriv av olika slag...


8 Maj 2011  | Journalanteckning | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida