|
|
|
Må
|
Ti
|
On
|
To
|
Fr
|
Lö
|
Sö
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
Mars (2024) |
|
|
|
(7) |
|
(29) |
|
(47) |
|
(37) |
|
(38) |
|
(37) |
|
(54) |
|
(42) |
|
(34) |
|
(37) |
|
(38) |
|
(47) |
|
(35) |
|
(20) |
|
(13) |
|
(20) |
|
(14) |
|
(19) |
|
(29) |
|
(5) |
|
(3) |
|
(5) |
|
(2) |
|
(9) |
|
(5) |
|
(8) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(9) |
|
(3) |
|
(2) |
|
(5) |
|
(9) |
|
(11) |
|
(10) |
|
(9) |
|
(16) |
|
(13) |
|
(12) |
|
(15) |
|
(13) |
|
(17) |
|
(18) |
|
(18) |
|
(20) |
|
(23) |
|
(23) |
|
(18) |
|
(10) |
|
(25) |
|
(19) |
|
(22) |
|
(21) |
|
(32) |
|
(69) |
|
(22) |
|
(37) |
|
(20) |
|
(38) |
|
(49) |
|
(18) |
|
(44) |
|
(34) |
|
(47) |
|
(77) |
|
(37) |
|
(42) |
|
(18) |
|
(27) |
|
(15) |
|
(8) |
|
(15) |
|
|
(13) |
|
(194) |
|
(151) |
|
(44) |
|
(28) |
|
(72) |
|
(12) |
|
(7) |
|
(28) |
|
(132) |
|
(83) |
|
(31) |
|
(142) |
|
(95) |
|
(118) |
|
(15) |
|
(5) |
|
(129) |
|
(62) |
|
(27) |
|
(92) |
|
(5) |
|
(0) |
|
(124) |
|
(37) |
|
(7) |
|
|
|
|
Inlägg: 1653 |
Kommentarer: 2214 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Italiensk filégratäng
4 portioner Ugn: 225 grader
1 fläskfilé 2 tsk soja 1 tsk paprikapulver smör till stekning
200 gr champinjoner eller annan färsk svamp 1 krm salt 75 gr soltorkade tomater ½ krm peppar 3 dl köttbuljong 1 tsk soja 1 dl vispgrädde 2 msk vetemjöl 1 tsk salt 25 gr gorgonzola eller ädelost 1 krm svartpeppar bladpersilja 1. Skär filén i strimlor. Bryn hastigt i en het stekpanna. Blanda köttet med soja och paprikapulver. 2. Lägg köttet i en ugnssäker form. Stek svampen i smör i en stekpanna. Salta och peppra. 3. Skär tomaterna i bitar. Blanda svamp och tomater med köttet i formen. 4. Blanda buljong, soja, vispgrädde och vetemjöl i en kastrull. Låt det koka upp. 5. Smaka av såsen med salt och peppar. Häll såsen över köttet och ställ in i ugnen 20 minuter. 6. Ta ut formen och strö över gorgonzola och lite bladpersilja. Servera med kokt ris eller potatis.
|
28 Januari 2007
| Mat & Sånt
| 0 kommentar
|
|
|
|