Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


Ledigfredag.


Hej igen noggen!

Det är fredag. Ledigfredag. Igår hade vi PM-presentation inför ett utvecklingsarbete vi ska göra under den kommande 4½-veckorspraktiken. Det var roligt och väldigt givande. Jag ser fram emot att få hela planeringen på plats när jag träffat mina elever nästa vecka. Nu har jag bara en färdig grovplanering.

Men först är det alltså helg. Jag sov till kvart i tolv idag. Var fortfarande så vansinnigt trött då att jag ett ögonblick övervägde att somna om, men jag släpade mig upp istället och nu har jag tagit en kort paus från min nöjesläsning. Boken börjar närma sig slutet och jag längtar efter att få välja ut och sätta tänderna i nästa. Under min studietid har jag inte orkat eller funnit tiden för att läsa riktigt, men i sommar påbörjade jag projekt omprioritering av min tid och jag ser inte riktigt lika mycket på teve längre, lyssnar däremot mycket mer på musik och läser. Oh, så jag saknat att lyssna på musik, utan att riktigt veta det. Men nu har jag hittat den och jag utnyttjar verkligen mitt Spotify till fullo. Böckerna går det hyfsat med. Klart det inte blir lika många böcker som det kunde bli förr, men jag läser i alla fall mer eller mindre dagligen.

Jag tror egentligen inte att jag hade så mycket att skriva idag, ville mest kika in och se om det hänt något här sedan jag skrev häromdagen och en kär gammal läsare visade jag sig i alla fall ha kvar bland de där tiotusen robotarna. Känns fint!

Vet inte hur det blir med noggen på sikt, men för stunden känns det som att jag kommer hänga här ganska regelbundet framöver. Som vanligt tänker jag att det får bli som det blir, tänker aldrig låta skrivandet kännas som ett måste.


19 September 2014  | Journalanteckning | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida