Startsidan Blogg Fotoalbum FILOSOFERAR Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
14
15
16
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Mohamed Omar i sd-tidningen

20:04...hur kan detta vara möjligt...ok. det som Mohamed Omar skriver, stämmer nog...han vågar säga det vad andra vågar inte...men att skriva det på sd-tidning...han är väl inte en (an)hängare till sd?? eller? ..det är underbart att ibland läsa hur andra vågar säga sådant som nästan hela samhället dömer...men att gå till sd, det är inte ok..kan hända att Mohamed Omars skrivelse skulle inte tas emot av massmedia på grund av skrivelsens bud...mycket i det Mohamed Omar skriver, tycks vara sant...men att säga det offentligt är det samma som att resten av världen vänder honom ryggen...för trots allt är det ju bra att dom flesta europer känner empati och vill hjälpa människor...för det är ju allmänt känt att folk har en tendens att fly undan kriget och annat obehag...och då är dom ju flyktingar...det vad Australien gör, är deras sak...än så länge har inte Europa sjunkit lika lågt som Australien.
Visst har Europa sugit fattiga länders naturrikedomar...och visst är i vissa muslimska länder diktaturer som har makten...men religion iofs är inte boven i det att folk flyr...boven, orsaken är, diktatur, abdra dåliga ledare, fattigdom och krig och annan elände som råder i deras länder...och visst kan man ställa frågan att hur kommer Europas framtid att se ut i framtiden...kommer det västerländska civilisationen att försvinna så småningom på grund av alla flyktingar...hur det nu än blir, kommer Europa att förändras, och har redan förändrats.
Men allt förändras med tiden...även Europa...Europa har länge varit uppe på toppen...har fallet börjat...hur blir det...det om 20 år? osv osv...

7 Juni 2016  | ******INVÅNARE******** | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Seija Lensu                                             Skaffa en gratis hemsida