Startsidan Blogg Fotoalbum FILOSOFERAR Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
14
15
16
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Coast Guard Alaska

15:41...Programmet Coast Guard Alaska...Om jag nu inte minns fel, så ligger denna räddningsbas i Kodiak i Alaska...individer som söker jobb där, måste genomgå en massa krävande tester och det är många som klarar inte testerna...räddarna måste ha det mesta möjliga starka fysik, vara uttåliga och osv...räddningsinsatserna görs ju i Alaska och förhållanderna är svåra.

Webb-TV: I Coast Guard Alaska möter vi den amerikanska kustbevakningen och följer deras arbete i ett av världens mest utmanande naturområden. Denna elitgrupp tar på sig livsfarliga räddningsuppdrag i det tuffa klimatet i den nordligaste delstaten Alaska.
Coast Guard Alaska, bjuder bland annat på tidigare osedda videoklipp och bilder tagna med kameror som har placerats både i och utanför teamets helikoptrar och båtar. Utrustningen ger möjlighet att uppleva deras utmaningar på nära håll, när manskapet måste flyga, dyka eller simma för att rädda människor i nöd. Möt också ett antal nyrekryteringar, vars önskan är att ansluta sig till kustbevakningen för att se vilka fysiska och personliga egenskaper som krävs för att klara av detta ytterst farliga jobb.

4 Juli 2016  | **tv-.film--serier | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Seija Lensu                                             Skaffa en gratis hemsida