|
|
|
Må
|
Ti
|
On
|
To
|
Fr
|
Lö
|
Sö
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
April (2024) |
|
|
|
(1) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(5) |
|
(1) |
|
(4) |
|
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(1) |
|
|
|
|
Inlägg: 46 |
Kommentarer: 0 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Saftig Morotskaka
Saftig Morotskaka
2 st Morot (200gram) 150 gram smör 2.5 dl socker 3 st ägg 2.5 dl mjöl 0.5 msk bakpulver 1 tsk malen kanel 3 krm Matolja(rapsolja)
Sätt ugnen på 175grader. Skala morötterna och riv dom fint på ett rivjärn. Smält matfettet i en kastrull. Vispa ägg och socker pösigt, tillsätt mjöl blandat med bakpulver och kanel. Blanda ner matfettet och morötterna och rör till jämn smet. Smöra och bröa en rund eller kvadratisk form. Häll smeten och grädda kakan på galler i nedre delen av ugnen ca 40 min. Låt kakan stå kvar 5 min innan den stjälps upp och får kallna.
|
28 December 2017
| Morotskaka Recept 2
| 0 kommentar
|
|
|
|