Startsidan Blogg Fotoalbum känsla Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
4
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


Flyktingläger

06:43

Flyktingläger, 
sylsökanden till flyktinlägren, 
skulle det gå?

– Situationen är ju sådan att det kommer fler flyktingar till Europa än vi själva kan hantera. Men de flesta av världens flyktingar hjälper vi inte.
– Vi ser en utveckling i skolan och på gymnasiet, och vi ser det helt klart i bostadsområdena, att vi lever mer och mer åtskilt. Det bekymrar mig djupt. När vi i så många år har haft ett skattefinansierat välfärdssamhälle, så kräver det starka samhällen. Vi måste vara riktigt, riktigt uppmärksamma på om det är det vi håller på att förstöra.
Min uppfattning är att det är så.
- Mette Frederiksen, s-partiledare i Danmar
k
 - expressen

När man tagit emot mycket flyktingar och man märker att integrationen fungerar inte tillräkligt bra, då är det säkert bra att hitta på andra alternativ...för det är väl inte meningen att ens eget lands välfärdssystem blir sämre på grund av den dåliga integrationen.
Dålig integrationg bottnar ju i det att t.ex Sverige har i systemet att alla har samma rättigheter och skyldigheter och att alla är fria på alla sätt...man alltså väntar att alla flyktingar anpassar sig bra, att anpasningen går av sig själv att flyktingen anpassar sig..
Men det är inte så lätt som det verkar...flyktingar vill vara i närheten av av sina lansmän...till slut blir skillnaden för stor med det svenska samhället och problem uppstår...många elever har problem i skolan men skolan har inga befogenheter...eleverna härjar i klasserna utan att man tar itu med krafttag med detta...osv.


 

5 Februari 2018  | ********NYHETER******** | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Seija Lensu                                             Skaffa en gratis hemsida