Startsidan Blogg Fotoalbum FILOSOFERAR Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2020)
>>


Uppriktighet

15:21

Uppriktighet är inte att säga det man tänker utan att mena det man säger.
- (Hypolite de Livry)

Uppriktighet kan man även jämföras med yttrandesfriheten...Även dom som säger i yttrandesfrihetens namn elakheter, kränkningar, pekanden, rasism, mm, säger sig vara uppriktiga och har rätten på sin sida att använda yttrandesfriheten...Men ofta vill dom inte ta ansvar för det dom säger, dom skyller ifrån sig hela tiden och påpekar att dom bara säger sanningen.
Det bästa är att säga/tala, så att man kan senare stå vid sina ord...T.ex rasister skriver ofta hur hemska muslimer är och länkar till terroristerna... Man får bilden då av att alla muslimer är terrorister...När man påpekar detta till hatarna, skyller dom ifrån sig att det är bara muslimer som är terrorister, brottslingar, men jag är inte rasist, säger dom, mm...Men dom har ett stort intresse att sprida alla nyheter om muslimer som är negativa nyheter. Inte en endaste positiv nyhet om muslimer kommer dom med. Vad är det då annat än hatkampanj mot muslimer, mot Islam...Och dessa hatare säger sig vilja informera andra, hur muslimer är...Men dessa hatare är ju inte uppriktiga, dom vågar inte stå för det vad dom är, vad dom gör.
Uppriktighet är ju att säga det och även mena och stå för det vad man säger...Uppriktighetens mening är inte heller att såra, hata, kränka, illasinnad prat, mm...Man måste lära sig att kommunisera intelligent och inte vräka ur sig vad som helst och hur som helst.
-

10 December 2018  | ***inf | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Seija Lensu                                             Skaffa en gratis hemsida