Startsidan Blogg Fotoalbum FILOSOFERAR Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
2
3
7
8
9
11
13
14
15
16
17
18
20
23
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


Nya budgeten

13:11

"Budgetin tärkein teema on noin kaksikymmentä miljardin kruunun veronlaskut, joista suurin osa menee niille, jotka ansaitsevat yli neljäkymmentäntuhatta kruunua kuukaudessa", sanoo Fredrik Furtenbach.
- omni -

Aftonbladets Anders Lindberg beskriver å sin sida budgeten som en seger för SD och en kraftig högersväng i politiken, som bland annat slår mot klimatet och arbetsmarknaden.
”Så här långt till höger har tyngdpunkten i svensk politik inte legat sedan den allmänna rösträtten infördes”, skriver Lindberg.

Expressens ledarredaktion ger Stefan Löfven rätt i sin beskrivning av M-KD-budgeten som en ”servettskiss” och frågar sig vem som ska ta ansvar för politiken om denna budget ska hanteras av en mittenregering

- omni -

Rika blir rikare och vanliga arbetare får inte många kroner mer per månad. Tex man kan inte dra bort längre fackföreningsvagiften, så redan det äter upp ca hälften av det som skattesänkningen skulle ge.
Plus det att i varje året början höjs hyrorna, och allat annat, det blit dyrare att leva, så vad vinner arbetarna med hogerns budget? Svar, ingenting.
-

 

 

14 December 2018  | ********NYHETER******** | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Seija Lensu                                             Skaffa en gratis hemsida