Startsidan Blogg Fotoalbum känsla Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
3
4
5
6
7
8
10
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


Baksidan av Gymnasielagen

05:34

Hur skall afghanska apojkar klara gymnasieskolan i Sverige? ..lärarna har inga säkra uppgifter om pojkarna...ingen vet hur mycket dom läst i Afghaanistan...många kan knappast prata svenska...hur skall pojkarna då klara gymnasiet??? Det är en stor fråga...troligen det är få som kommer att få slutbetyg från gymnasiet...hur skall det gå med pojkarna? ..ingen betyg, stora studeielåner, inget arbete...det kan inte vara humant att behandla pojkarna så där.

Det var väl bara att man ville att pojkarna skulle få stanna man skapade denna gymnasielag...men men...hur skulle ssvenska pojkar klara gymnasiet ifall dom var mycket dåliga i svenska språket och lärarna vet inte vad dom läst tidigare, om dom över hududtaget läst någonting alls...man skulle aldrig släppa in sådana pojkar i gymnasiet.

Så varför släpper man in afghanska pojkar? ..förstår dock baktanken med detta, men på längden hjälper det inte dessa pojkar...gymnasielagen ger dom bara en liten studs frihetskänsla, tyvärr.
Man måste ju kunna ganska bra svenska för att kunna följa undervisningen i gymnasiet...plus att man måste ha mycket kunskaper i huvudet och det har ju inte dom flesta afghanska pojkar,...det är dock inte pojkarnas fel att dom inte har tillräckligt mycket kunskaper för att klara skolan.
Men det är svenska beslutfattarnas fel att man nu behandlar pojkar som om vore svenska pojkar...
Man borde ta hänsyn till deras kunskaper och såtta pojkarna i skolor som motsvarar deras kunskaper och inte kräva att dom skall klara gymnasiestudier i Sverige.

expressen -

Här kan man läsa olika artiklar om gymnasielagen
expressen -
-

5 Januari 2019  | *****NYHETER******** | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Seija Lensu                                             Skaffa en gratis hemsida