Startsidan Blogg Fotoalbum känsla Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
3
4
5
6
7
8
10
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


L tycks kanske äta upp sina ord

13:55

Åtta L-ledamöter varnar: Åkessons dröm kan bli sann
Åtta liberala riksdagsledamöter går i en debattartikel i Expressen nu ut och visar sitt stöd för Ulf Kristersson i en framtida statsministeromröstning, vilket skulle innebära att partiet svänger i frågan. 

”Om Liberalerna inleder ett samarbete med Socialdemokraterna skapas med all sannolikhet det konservativa block Jimmie Åkesson önskar”, skriver de.
 
- expresser - expressen -

L tycks kanske äta upp sina ord...vissa L-politiker vill att man väljer Kristersson som statsminister...dom påstår att om L skulle stödja Löfven så skulle kanske Åkessons dröm bli sann att det bildas en konservativ block.
Men isf skulle ju M och KD vara med frivilligt om denna block skulle bildas??? ..eller hur?
Det kan inte bildas en konservativ block om M och KD inte vill.

Förstår inte vad dessa L-politiker menar...är det L som  skall rädda M och KD att inte bli ett konservativ block med SD? ..tror att L är ute och cyklar eller rättare sagt har L hittat en ursäkt att släppa fram M+KD trots att det ger en möjlighet till SD att liksom kanske kräva lite samarbete från M och KD...och för att släppa fram en M+KD regering behövs det hjälp från SD...så L är trots allt villiga att ta emot hjälp av SD?
Tror att detta är bara en täckmantel att få släppa fram M...M har väl lovat L någonting som L anser att det är bättre än det vad S skulle ge.

Och vad skall Annie göra? ..skall C göra likadant som L kanske? att Annie också skall äta upp sina ord och släppa fram en M+KD regering med hjälp av SD? ..Annie kan göra vad som helst...hon är inte heller att lita på det vad hon har sagt, för hon har sagt så mycket och sitter nu i ett hörn och vad hon än gör så kommer hon att få äta upp sina ord hon med.
-

8 Januari 2019  | *****NYHETER******** | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)




12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Seija Lensu                                             Skaffa en gratis hemsida