Startsidan Blogg Fotoalbum FILOSOFERAR Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
14
15
16
20
21
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Spekulering om Lööf och Löfven och politik

10:22

Annies krav på S, det var mycket...men även Annie måste veta att S behöver V räster för att Löfven skulle bli statsminister...
V kommer inte att svälja bara så där Annies agerande mot V skulle jag tro

Så den stora frågan gäller, har Annie kvar någon trumfkort i armen? ..plan B???
Och vad isf det skulle kunna vara? ..att göra det så svårt för S att Löfven blir inte vald...och plan B skulle då vara att nästa tur är Kristersson och försöka få en Alliansregering?

Annie har iaf visat sig vara en utmärkt bra förhandlare, färdig själv att bli statsminister...Annie är ju bra att tala och förhandla...Löfven och Kristersson blir långt efter Annie...Löfven är en seg förhandlare som vill fortsätta att vara statsminister, därför ger han efter...Kristersson är segare, han kunde inte se den skadan som AKB orsdakade tidigare och Kristersson fortsatte i AKBs andra närma sig sd, fast i smyg i all tysthet och lät Ebba göra grovjobbet åt han :)  Kristersson ser fortfarande inte faran i sd...även Kristersson vill bli statsminister och då struntar han faran med sd.
M har ju sjunkit utan tvekan...Annie kommer upp snart igen vad gäller väljarna, men kan Kristersson komma uppåt?
Att Kristersson och Ebba dansar efter sd, kommer till slut att skada både M och KD...Ebba verkar just nu som en vinnare, men hur länge? ..för mycket åt sds håll kan inte på längden gynna KD heller..för tyvärr, sd ligger nästan i samma nivå i extremitet som M och KD just nu.
Vad bittra Kristerssom och Ebba var...dåliga förlorare var dom :)
Skulle tro att även S kommer att sjunka...många väljare kommer att bli sura på grund av att Löfven är villig att sälja sin och S själ för att bli statsminister.
alla kan spekulera - expressen -
-

13 Januari 2019  | ********NYHETER******** | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Seija Lensu                                             Skaffa en gratis hemsida