Startsidan Blogg Fotoalbum FILOSOFERAR Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
14
15
16
20
21
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Svenska Farmen är som en lekstuga

21:15

Tycker att svenska Farmen är som en lekstuga...först och främst är huset lortig och farmarna har inga djur där den första tiden.
Sedan det där att deras uppgifter på Farmen är ju jätte enkla.
Om man sett Farmen Norge så förstår man vad jag menar...där har dom riktigt svåra uppgifter.

Som vanligt bråkas det det på Farmen...synd att folk kan inte samsas med varandra...det är som en virus det där att att man skall bråka och mobba varandra...mobbning förekommer överallt i samhället i någon form.
Samt diktaturiska metoder brukar dom som har makten, tyvärr...har själv råkat ut för detta...accepterade det för jag kan ju inte göra något annat än låta den andra trycka mer mig och trampa på mig och själv spriga framåt som en galning, vissa vill alltid vara vinnare och bäst, fast deras metoder visar att dom är långt ifrån dom bästa.

Farmarna borde sluta bråka...och även alla andra...livet är alldeles för kort att smida elaka planer och leka diktaturiska lekar mot andra...

Man skall skapa harmoni runt sig istället...förlåta mobbarna och diktarurerna och gå vidare tills man får nästa smäll av någon...man skall liksom inte sura länge...le och var sams istället.
-

20 Januari 2019  | ***tv-film--serier | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Seija Lensu                                             Skaffa en gratis hemsida