Startsidan Blogg Fotoalbum känsla Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
4
5
6
7
8
10
11
12
18
20
21
23
25
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Hur går det med svenska politiken nu?

21:25

Hur går det med svenska politiken nu med januariöverenskommelsen? ..Tycks gå sakta framåt...M och KD surar...Kristersson och Busch Thor är bittra förlorare...dom märkte inte ens att dom höll på att förlora, vilken överraskning alltså :) Det går inte särskilt bra för M och KD...KD tycks rida framåt med sd hjälp...vissa sd-röstare har väl gått till KD, för Ebba visar sina konservativa naglar :) förlåt Ebba. ..nu väntar många när skall Ebba ta kontakt med Åkesson för att prata om framtiden :(
Hur går det med S...S verkar vara väldigt försiktiga just nu...dom är ju så att säga nu på främmande mark och måste vara aktsamma och försiktiga i sitt handlande...S har backat lite, kanat neråt, det är väl januariöverenskommelsens påverkan det...
C och L har backat ganska mycket...Jan lämnar L, det var väntat...Annie har fått mycket negativ på sig...tack för Annie att Sverige fick en regering...Annie är bra...bara för att hon är kvinna skriver folk elakt om henne...men Annie är en stark kvinna, hon klarar sig oavsett idioternas hatkampanj mot henne.
Sd då? ..dom är ganska så tysta nu och väntar på M och KD :) Åkessons våta dröm att bli ihopp mmed M och KD.
V då? Sjöstedt mullrar och bullrar...men med Sjöstedts politik skulle Sverige kollapsa...fattiga skulle få det bra och Sverige skulle åter ta emot jätte mycket asylanter, flyktingar...V skulle dra remmen på dom rika och rika skulle lämna Sverige och ta med sina pengar och arbetsplatser.

Det är altså bra att försöka balansera med sosialdemokrati och höger, så att alla skulle få lite...för det skulle ju inte gå om bara fattiga fick och rika skulle tas ifrån sina rikedomar...liksom det skulle inte gå heller att bara rika fick lättnader.
Balans, svaret är balans.
-

11 Februari 2019  | ****REAKTIO***** | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Seija Lensu                                             Skaffa en gratis hemsida