Startsidan Blogg Fotoalbum känsla Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
3
4
5
6
7
8
10
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


Isis-kvinnor-barn?

04:26

Över 2 500 barn från 30 länder som har flytt terrorgruppen IS lever i svåra förhållanden i läger i nordöstra Syrien, uppger Rädda Barnen.
Organisationen uppmanar länder som har medborgare i regionen att ”säkerställa tryggheten för sina medborgare”. Flera av barnen har familjer som har haft eller har kopplingar till terrorgruppen.
”De behöver specialiserad hjälp för att återhämta sig från sina erfarenheter och återgå till ett normalt liv tillsammans med sina familjer”, säger organisationen enligt AFP.

- omni -

Det går väl bra för olika organisationer att säga att rädda barnen...men verkligheten är faktiskt inte så enkelt som man säger...
Inga politiker eller andra, kan inte gå in i kriget där många olika aktörer krigar med varandra...det skulle inte vara säkert för någon.
Varför går inte dessa organisationer själva dit och räddar barnen? ..varför anklaga andra att inte göra något när dom inte själva gör det dom begär andra att skall göra?
Svaret är väl att det helt enkelt går inte att bara gå in i ett främmande krigsdrabbat land och agera.

Sedan återstår den stora frågan att det är väl familjerna som i första hand har ansvaret för sina barn...familjerna borde tänkt på barnen redan från början.
Dessa barn är isis-terroristernas barn och dessa barns mammor har frivilligt rest dit och anslutit sig till terrorister...då ksn man väl inte vänta på att t.ex svenska staten går in och hämtar hem mammorna och barnen...nej, så går det inte till...har man gått med i leken med terrorister får man skylla på sig själv...självklart är barn oskyldiga till sina föräldrars "synder" men det är trotts allt föräldrarnans egen ansvar att ta hand om sina barn där långt borta dit dom frivilligt har anslutit sig till terrorister.

Man skall v'l inte tacka dessa terroristkvinnor genom att hämta hem dom med och deras barn...
Staten skall inte blanda sig i deras liv...dom har lämnat sina hemländer och med leende läppar anslutit sig till terrorister.

Svenska staten måste i första hand hjälpa folk som bor i Sverige...staten skall inte lägga sig i och börja hjälpa terroristkvinnor och deras barn.
Visst är det synd om dessa barn, men staten skall inte blanda sig med terrorister...dessa kvinnor och deras män får själva försöka gå in i konsulatet och be hjälp...man skall inte tro att steten måste leta efter dom och rädda dom..
Det borde vara olagligt att gå med i terrororganisationer...

Jag är för det att hjälpa människor...men tror att min gräns slutar där vid terrorism...terrorister har gjort mycket ont i världen...

nu känner jag att jag följer inte det jag brukar säga att man skall hjälpa andra...men förstår faktist att staten kan inte gå in i kriget och hämta hem dessa kvinnor och deras barn...anser också att dessa kvinnor har ett eget ansvar gentemot sina barn och jag är övertygad att staten hjälper dessa kvinnor och barn om tillfälle ges.
-

21 Februari 2019  | *****NYHETER******** | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Seija Lensu                                             Skaffa en gratis hemsida