Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
5
6
8
9
13
15
16
17
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2019)
>>


Im glad we had this talk

Igår så hade jag en bra arbetsdag på jobbet med höjdpunkten att vår CIO bjöd på lunch i Solvallas bistro där det bjöds på traditionell örtsoppa och pannkakor. Det var länge sedan jag åt den kombon nu faktiskt och den var riktigt god.

På eftermiddagen drog jag till Gribby där jag skulle träna mina P07. De var 23 stycken varav ganska många nya så vi blandade grunder med lite nya saker och alla höll en ganska bra standard faktiskt. Det som var nytt var det att vi just nu fokuserar mycket på att få övertag utan någon särskild rörelse och att de ska via son spelförståelse förstå vart läget är. Det är blandade resultat just nu :-)

På kvällen åkte jag vidare till Märsta för personliga samtal och träning med Sifen. Jag hann med några samtal som var väldigt bra och killarna var duktiga på att uttrycka hur de känner och vart det står just nu och jag bollade tillbaka feedback med hur det ser ut nu och vad vi kan jobba vidare med. Jag hann till och med en förälder för en snabb avstämning så det var en bra kväll.

Nu är det bara att blicka framåt med Sifen, Arlanda och JSM och se till att göra en så bra avslutning på säsongen som möjligt och hoppas att allt bli så bra som möjligt. Målsättning för Sifen är så klart att hänga kvar i div 1, Arlanda ska helst vinna serien men i alla fall försöka avancera till div 3 och det vore kul att få spela finalspel med juniorerna i Uppsala.

Nu till helgen blir det annat fokus med Bygma Cup för P07, egen match med Norrtull i Skogås på lördag och sen ska jag få med mig hela Gimonäs på Allsvensk match för Skånela på söndag. Helgen startar med en kväll med Sanna Nielsen på Bärsen och hotellövernattning med familjen innan vi drar iväg till Tyresö imorgon bitti.

Vi skrivs!
22 Februari 2019  | Allmänt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Magnus Elmgren                                             Skaffa en gratis hemsida