Startsidan Blogg Fotoalbum känsla Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
4
5
6
7
8
10
11
12
18
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Klimat och väder

 04:52

Hösten kommer. Regn, vind och åter regn. Kraftig nederbörd ökade på grund av klimatförändringar. Det har regnat mycket i åskväder och stormar som hällde mycket regn. Regn klarar naturen just nu. Vattnet har sjunkit på grund av värme och torka förra sommaren.
Så nu borde man vara nöjd med höstregnet, eftersom regnen verkligen behövs just nu, eftersom förra vintern inte fick mycket snö, så vattnet kom inte i knapp, såvida inte mer och mer snö på vintern nu skall komma.
På vintern kan det vara svårt om det finns mycket snö.
Men nederbörden måste accepteras av alla med ett leende just nu.
Nu när vintern väntar och man undrar vilken typ av vinter kommer?
Nu skulle det behövas mycket snö så att när snön smälter på våren, vattnennivån skulle öka. Du kan tänka på det när du går i snön, att det är bra att ha mycket snö.
För det andra, finns det snökaos i Sverige varje gång snö anländer, när dom inte plogar vägar och gator i tid. Plogar alldeles för lite, för få som jobbar med snöröjning. Kommunerna snålar. Det är så  varje vinter, besvärligt för människor som måste resa med bil eller tåg eller buss och så vidare.
Kraftig nederbörd är också en nackdel på vissa ställen. Järnvägsstationen översvämmade ett par tre gånger i sommar, fick gå där på en halvmeter hög vattennivå. Det var motbjudande, men vad gjorde det, vi var tvungna att komma hem med tåg.
Personligen bryr jag mig inte om hur vädret är, jag tar det för som det kommer. Det finns inget att göra åt vädret och jag är åtminstone inte arg eller nervös för regn eller snö och inte nervös för torka heller. Man måste försöka upprätthålla ett positivt liv.
Klimatförändringarna har börjat påskyndas, och även då finns det inget jag kan göra och agera, kan bara vara positivt och hoppas att alla beslutsfattare och maktmakare i världen snart inser att något måste göras för klimatet. Det finns inget behov av att ge upp välfärden, men naturligtvis skulle förorenaren förlora och deras vinster skulle förvandlas till förluster för dem.
-

6 September 2019  | ****REAKTIO***** | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Seija Lensu                                             Skaffa en gratis hemsida