Startsidan Blogg Fotoalbum känsla Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
4
5
6
7
8
10
11
12
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Amalia skapar drama, vill rädda sig själv

18:25

 Amilia visar nu sitt rätta jag...ok hon har visat det även tidigare, men just nu beteer hon sig vidrigt...hon tycks inte ha några känslor gentemot andra...hon vill skilja Jasse och Martin, det har hon sagt själv och tyvärr, Jasse och Martin spelar så att Amalia tycks få sin vilja fram...hon tycker själv att Martin är vacker och hennes typ av man.

Några veckor sedan attacerade Amalia Martin när dom var fulla, grep tag i Martins hand och stoppade hans hand in i sin blus och på brösten.
En annan gång attacerade Amalia Martin genom att hoppa på hans hals och krama honom och sedan la hon Martins huvud bakåt och pussade honom...
All initsiativ var alltså Amalias...man kan säga att Amalia sextrakasserade Martin.
Nu när Amalia är nominerad så hon vill rädda sig genom att snacka om denna puss och skylla på Martin som inte ens minns detta händelse...Amalia vill att Martin skall åka ut istället för henne...
Hoppas tittarna fattar vad det handlar om och röstar ut Amalia.
Men det kan ju hända att produktionen vill rädda Amalia och vill att tittarna skall rösta på dom som man vill stanna kvar.
Förra gången röstades på den som man ville ut.
Amilia pratar hela tiden med munnen...men hon pratar hela hon, hela hennes kropp pratar...ni vet, hon har enormt stort kroppspråk som ingen kan missa på...hon är som en levande tavla...en stor del av Amalais tankar syns i hennes kroppspråk :)
Hoppa Amalia åker ut...varje gång jag öppnar BB så är det första jag hör och ser, Amalia, Amalia mal och mal och mal...orkar inte mer att se och höra på henne.
-

18 April 2020  | tv | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Seija Lensu                                             Skaffa en gratis hemsida