Cuerda
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2021)
>>


fullt upp

ja, som rubriken lyder har det varit ganska mycket att göra de senaste dagarna. Mötet under helgen gick finemang, men jag kanske inte var den mest piggaste personen. Flög sedan efter mycket om och men (det visade sig att uppgiften om vikten på allt bagage på flyget hade försvunnit, så när vi väl satt ombord, fick de ta ut alla väskor/skidor mm. och väga om det hela och sedan packa in det igen - vi blev ca 1h försenade)..Var klart väder ju längre upp i landet man kom och man kunde se häst med släde, skotrar på isar mm. "Exotiskt", för mig..hehe. Idag har vi haft en dugga, som först stressade ihjäl mig, men nu kan jag lugnt luta mig tillbaka. Det gick kanon tillslut. Nu gäller det att ta itu med ett basgruppsarbete. Imorgon äger det första mötet på gruppen rum, samt information om utlandsstudier ska ges - intressant och något som jag skulle vilja göra. Får se hur det blir. Känns bra att vara här uppe igen, samtidigt som jag väldigt gärna vill vara med familjen också. Lite speciell tid nu, om man säger så.

Varit på kören, vilket var välbehövligt. C och jag gick sedan och hyrde film (Like Minds). Spännande och psykologisk - precis i min kategori av film. Älskar då man få analysera och studera psykologers arbete, även om det bara är på film och kan skilja sig en aning från verkligheten. Nåväl, dags att börja bocka av lite saker på min sk. att-göra-lista (skicka och svara på mail, läsa bloggar, fylla i lite viktiga papper mm.).

over and out.

6 Februari 2007  | Vardag | 5 kommentarer
Em: Ja det är kanon och mycket beror på vännerna (samt trivseln med studierna) som roar mig. Jo, nu vill jag dra till Österrike - men dte får bli termin 5, så det är ett tag kvar. Emma: Jag har inte sååå mycket att göra, eller så är det för att jag har vant mig vid att ha det så. Nu är det visserligen inte så mycket schemalagt så jag kan disponera tiden som jag vill ganska bra. Det blir lätt att man samlar på sig saker..hehe. Ja, gör dig inte av med den skålen, du borde fixa en alldeles särskild plats för den, så du vet att vare sig du bor, ska den stå på denna specialla plats. Ska bli kul att se hur ni bor nu! Ulrika: Vad skönt att ta det lite mer lugnt nu, härligt. Grattis till lägenheten, underbart att det ordnar upp sig relativt snabbt med boendet. Maria: Jo, kören var igår. De hade skickat mail om att den skulle vara ändå, för operationen sköts upp för körledaren. Tråkigt att du inte visste om det, hade för mig att du får deras mail och då tog för givet att du läst mailet. Knas av mig att inte höra av mig för säkerhets skull. *sorry* KRAM TILL ER ALLA!

Webbplats: http://www.nogg.se/cuerda
Skrivet av Lina den 6 Februari 2007 21:43
var det inte igår kören skulle vara inställd? skit, då missade ja den. misstog mig i så fall.

Webbplats: http://www.nogg.se/dahlarna
Skrivet av Maria den 6 Februari 2007 21:26
Ja du verkar ha att göra du, Sis. Själv försöker jag trappa ner och ta det lugnt... bara bli bortskämd... denna vecka. Blev lite väl mycket förra veckan, känner mig helt slut både fysiskt och psykiskt. Fick ett telefonsamtal igår om att jag kan flytta in i lägenheten redan den 20 februari. Känns hur bra som helst. Ta hand om dig! Kram syrran
Skrivet av Ulrika den 6 Februari 2007 18:56
Hej! Ibland kan jag tycka att jag har mycket att göra men det är inget mot vad du alltid har! Jag förstår inte hur du orkar hela tiden! Men du tycks klara stressen väldigt bra? Jag har faktiskt en ledig dag idag, vilket är väldigt välbehövligt i allt flyttkaos. Jag är så förbannad på alla saker vi samlar på oss! Det är inte onödiga saker men ändå saker som tar plats. Min STORA Esprit skål är alltid ett bekymmer. Jag skulle inte kunna tänka mig att göra mig av med den men den är så stor att den aldrig får plats i några skåp. Var gör man av den? Vi har flyttat från ett stooort kök till ett liiitet, hur smart är det! Jaja, en sak i taget, kartong efter kartong. När vi väl har packat upp allt är det väl dags att flytta igen! *Hoppas inte* KRAM
Skrivet av Emma den 6 Februari 2007 14:38
låter skönt!! Kul att du trivs där uppe! och hoppas tankarna klarnar om studierna utoml<ands :D KRAM

Webbplats: http://www.nogg.se/mimmily
Skrivet av em den 6 Februari 2007 13:43
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lina                                              Skaffa en gratis hemsida