Berger des pyrénées
Startsidan Blogg Fotoalbum Kira och Tassa Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


KYCKLINGSALLAD


Ca 4 port

1 stekt eller grillad kyckling
1 paket bacon
2-3 avokador
4 stjälkar bladselleri
1 endive och isbergssallad
en bit purjolök
200 gr champinjoner
1-2 röda paprikor
½ citron
ev. några msk vinägrettsås


Ädelostsås:
1½-2 dl majonäs
1½-2 dl creme fraiche
150 gr smulad ädelost
ev. hackade valnötter, ca 1 dl


Rör ihop såsen, täck över den och ställ kallt. Strimla bacon, stek den knaprig och lägg på hushållspapper. Bena upp kycklingen och skär köttet i fina bitar. Skiva skalad, urkärnad avocado och champinjoner och häll över lite pressad citron. Strimla endive, sallad, paprika och purjolök tunt. Varva alltsammans i en salladsskål och garnera med endivetoppar och selleriblad. Fukta eventuellt med lite vinägrettsås.

       
24 Februari 2007  | Mat & Sånt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)




12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Agneta Ärlestig                                             Skaffa en gratis hemsida