Berger des pyrénées
Startsidan Blogg Fotoalbum Kira och Tassa Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2019)
>>


Laxsnurror


ca 25 st

400-500 g kallrökt lax (tunna skivor)
250 g philadephiaost
1,5 tsk wasabi (japanskt, liknande pepparrot)
3 msk finhackad dill
plast- och aluminiumfolie

Lägg plastfolie på en skärbräda. Fördela laxskivorna på brädan,
omlott i en rektangel. Blanda ihop ost, wasabi och dill. Bred
blandingen på laxen. Rulla ihop laxen till en rulle från långsidan.
Vira in rullen i plastfolie. Vira sedan in rullen i aluminiumfolie
och snurra ihop ändarna (för stadga). Förvara paketet i kyl/frys.
Precis innan servering skärs rullen i skivor. (Går nog lättare om
Den fortfarande är mycket kall när den skärs).




       
24 Februari 2007  | Mat & Sånt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:




12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Agneta Ärlestig                                             Skaffa en gratis hemsida