Berger des pyrénées
Startsidan Blogg Fotoalbum Kira och Tassa Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Carinas PASTASALLAD


1 låda kokt pasta, 600 gr
1 röd lök
20 körsbärstomater, eller
5 stora tomater
2 gul paprika
oliver
2 burkar fetaost, ca 350 gr

vinägrett:
2 vitlöksklyftor
10 kvistar färsk persilja
färsk basilika
6 msk olivolja
3 msk vinäger
3 msk vatten
svartpeppar

Jag använde fullkornspasta, men det är en smaksak. Vi använder bara det i vanliga fall så därför blev det fullkorn. Oliverna hoppade vi över.
Vinägretten smakade jag av innan jag hällde det över pastasalladen. Vill minnas att jag blandade i lite mer vinäger, men smaka av för säkerhetsskull innan ni blandar ihop.
Jag använde vitvinsvinäger, men man kan nog även använda balsamvinäger.


       
16 Mars 2007  | Mat & Sånt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)




12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Agneta Ärlestig                                             Skaffa en gratis hemsida