Berger des pyrénées
Startsidan Blogg Fotoalbum Kira och Tassa Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Pastasallad med lax.


200 g pasta, (penne)
70 g ost, 17% tärnad
400 g lax, kokt
2,5 msk röd lökar, finhackad
1 st röd paprika, strimlad
0,25 st isbergssallad, strimlat
2 st tomater, i klyftor

Dressing:
3 msk olivolja
3 msk balsamvinäger
1 msk färsk oregano, hackad (el. 0.5 tsk torkad)
2 st vitlöksklyftor, pressade, små
1 krm senap
0,5 krm peppar, grovmalen

Tillagning:

1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Häll över i ett durkslag och spola av med kallt vatten.

2. Rör ihop ingredienserna till dressingen. Blanda pastan med övriga ingredienser – förutom tomatklyftorna.

3. Häll över dressingen och blanda väl. Vänd ner tomatklyftorna strax före serveringen.

4. Servera med bröd eller rulla in fyllningen i stora tortillas eller tunnbröd.

Receptet är för 4 personer.


       
16 Mars 2007  | Mat & Sånt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)




12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Agneta Ärlestig                                             Skaffa en gratis hemsida