Berger des pyrénées
Startsidan Blogg Fotoalbum Kira och Tassa Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2019)
>>


Pepparrotsgratinerad kassler

4 port

10-12 råskalade potatisar
2 msk smält smör
300 gr kassler
ett par tag med pepparkvarnen
lite örtsalt
1 ask krämig pepparrotsost (ca 125 gr )
2 ½ dl grädde

Skiva potatisarna mycket tunt och strimla kasslern. Bred ut skivorna i en lätt smord form varvat med kasslerstrimlorna och lite peppar och salt mellan varven. Rör ut pepparrotsosten med grädde och bred över gratängen. Droppa lite flytande fett på ytan.
Gratinera på 200 grader tills potatisen känns lagom mjuk, 40-50 minuter. Skydda ytan med bakplåtspapper, så att den inte bränns.


       
16 Mars 2007  | Mat & Sånt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:




12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Agneta Ärlestig                                             Skaffa en gratis hemsida