Berger des pyrénées
Startsidan Blogg Fotoalbum Kira och Tassa Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Rödspättafileér i dragonsenapssås


Tillagas i micron

4 port

12 rödspättafileér eller annan färsk fiskfilé
1 liten gul lök
1msk smör
3 msk fransk senap
½ dl vitt vin
2 dl creme fraiche
1 tsk dragon
½ tsk salt

Skölj hastigt av fiskfiléerna och låt dem rinna av väl. Skala och finhacka löken. Lägg den och matfettet i en form. Täck formen. Fräs löken på full effekt (max 800w ) 2-3 minuter.
Tillsätt senap, vin, creme fraiche och dragon i formen och rör om. Salta lätt på fisken. Rulla ihop och lägg dem i formen. Täck formen Koka fisken på full effekt 6-8 minuter Låt rätten stå ett par minuter innan servering.
Servera med ris och sockerärter.


       
20 Mars 2007  | Mat & Sånt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)




12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Agneta Ärlestig                                             Skaffa en gratis hemsida