Berger des pyrénées
Startsidan Blogg Fotoalbum Kira och Tassa Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Tinas salsa


5 tomater
3 scharlottenlök eller vanlig lök
½ dl olivolja
2 vitlöksklyftor
½ dl äppelcidervinäger
3/4 dl råsocker
1 msk ingefära
1 spansk peppar
1 dl torkade aprikoser
ev 2 kanel stänger
3 dl vatten och 1 msk kycklingbuljong

Dela tomaterna i mindre bitar och skiva lök fint, krossa vitlök och hacka
den spanka pepparn i småbiter.
Bland tomater, lök, vitlök, kanelstänger, spanska pepparn, aprikoserna och
ingefäran i pannan.
Tillsätt kycklingbuljong, vinäger, socker, vatten och koka upp. Grovkrossa med ballongvisp, salta och peppra efter smak. Låt koka till simmigkonsistens ca 15-20 min. Serva kall eller varm till
grillat. Går bra att frysa.

       
20 Mars 2007  | Mat & Sånt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)




12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Agneta Ärlestig                                             Skaffa en gratis hemsida