Cuerda
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Östersund

Så har man kommit uppåt i landet och ja, det har hänt otroligt mycket de senaste dagarna. Sitter för tillfället på biblioteket eftersom mitt Internet hemma inte börjat fungera än (varav den dåliga uppdateringen)...

Igår var det upprop, en hel massa information och "nollning". Ja, vi fick gå runt med fina nollningspannband som det stod "NULLA" på samt hålla i ett knallblått rep allihopa (såg väldans fint ut där vi gick på led)..eller inte och "vinkade till publiken". Faddrarna hade fina gröna pannband där det så rätt stod, "fadder" på. De försäkrade oss också med att vi skulle höra dem, genom att prata i en megafon. Vi promenerade runt på stan och dagen avslutades med fest i en korridor. Blev dock inte så sent eftersom vi skulle börja klockan 8:15 dagen därpå (idag med andra ord).

Har det verkligen kanon här, träffat jättehärliga människor, bor nära affärer, bibliotek och skola. Skolområdet är fräsch - fina lokaler, trevliga lärare och det känns helt rätt. Lite väl långt upp i landet är det kanske..men det är mysigt på sitt sätt.

Lägenheten delar jag med en tysk utbytesstudent (som är duktig på svenska efter några intensivkurser). Har dock inte pratat sååå mycket med henne, eftersom jag aldrig är hemma. Men det kommer. Hon ska vara kvar i 1år, men får se hur det blir framöver om man kanske flyttar ihop med lite kompisar eller hur man gör. Lägenheten i sig är väl kanske inte världens finaste, vilket jag ändå inte räknade med..men den duger helt klart och närheten till allt, väger ju upp en hel del. Man får göra det så hemtrevligt som möjligt. Ganska stort är det i alla fall. så det är bara att komma hälsa på. Golvplats finns så det räcker! 

Som sagt fullt upp. Idag har vi gått i skolan mellan 8:15-12:00, slutade dock lite tidigare och jag och några klasskamrater har traskat runt lite på stan och fixat med lite nödvändigheter. Ska snart iväg och handla lite mat med C, som sitter brevid här och knappar på datorn. I eftermiddag/kväll är det partaj och brännboll. Till helgen festival med Nationaltetarn och mycket mer.

Ja, det var en liten uppdatering från mig och det kan tilläggas att bland det första jag såg på H&M här i Östersund, var den grå tunna overzise-koftan som jag så gärna ville ha och letade efter i Göteborg som en tok. Nu är den min!

6 September 2006  | Vardag | 3 kommentarer
Åh, jag har hittat dig! Trodde du hade lämnat blogg-världen men så fel jag hade!! Blir ett kort avtryck här för sängen väntar! Kram på dig!
Skrivet av Emma Lindh den 8 September 2006 21:09
Låter som om du har och kommer att få det riktigt bra. Tror det blir helt rätt för dig :) Här hemma går livet i 160 km/h känns det som. Har precis börjat lite med ex-jobbet, men samtidigt fått hoppa in och vikariera uppe på "rutin", så det har inte hunnits med så extremt mycket än. Nu ska jag ta hand om dina två trötta syskonbarn. Ha det så bäst! Kramar, syrran

Webbplats: http://emitheoly.spaces.live.com/
Skrivet av Ulrika den 7 September 2006 19:18
Det låter som att kommer ha det toppen uppe i Ö-sund! Ska genast sätta mig och titta på alternativa helger jag kan komma upp och leka. Ska bara veta vart jag ska bo under hösten och vad som händer i vår... ska snart iväg och kolla på en lägenhet *nervös* Ha det toppen och grattis till tröjan!!! kramar Joze

Webbplats: http://www.joze.zoomin.se
Skrivet av Joze den 7 September 2006 08:31
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lina                                              Skaffa en gratis hemsida