Berger des pyrénées
Startsidan Blogg Fotoalbum Kira och Tassa Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Daimtårta

glutenfri

4 ägg
4 dl socker
1 hg mandel
1 hg hasselnötskärnor
1 tsk bakpulver

Vispa ägg och socker, mala mandeln och nötterna. Blanda bakpulvret i den malda mandeln. Rör ihop alltsammans, Klä en långpanna med bakplåtspapper. Gräddas i 175 grader, 10-15 minuter.

Fyllning:
6 dl grädde vispas med
1 msk kakao

4-5 små daim rives över tårtan.

Ev. ett tunt lager av sylt på varje botten.


       
22 Mars 2007  | Mat & Sånt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)




12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Agneta Ärlestig                                             Skaffa en gratis hemsida