Cuerda
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


nattaprat

tentan är skriven och jag hoppas verkligen att den gick vägen. i stort sett allas reaktion, när de klev ut från tentasalen, var en stor suck. säger väl en hel del...

har idag lunchat med vänner, promenerat runt lite på stan, (shoppat ytterst lite) och under kvällen pysslat tillsammans med T. har kommit igång riktigt bra nu ed pysslandet och jag blir riktigt nöjd med det hela. bara det att man blir så sugen på att resa igen. imorgon ska det tvättas, pysslas, packas lite samt festas lite då det är partaj hos M. blir dock ganska lugnt då man ska sjunga ett antal timmar på söndag.

usch idag har det verkligen varit en sådan dag då jag känt mig som ett vrak på havets botten. både inom och utom mig. heter det utom mig? skit detsamma, ni förstår säkert. vill inte att denna helgen ska ta slut (ja, jag vet att den precis har börjat). verkligen avskyr vissa saker som kommer ske, men som ändå troligtvis är nödvändiga och måste genomföras. ska på tisdag i alla fall åka nedåt i landet! ska bli en spännande resa. jag och E ska bila tillsammans med D och J. mysigt, men en lång tur. kommer ta en halv evighet innan man är hem-hemma. skönt ändå att åka tillsammans några stycken samt kunna packa med en hel del saker som ska med.

nä, skröpplet borde gå och lägga sig nu.

31 Mars 2007  | Vardag | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lina                                              Skaffa en gratis hemsida