Berger des pyrénées
Startsidan Blogg Fotoalbum Kira och Tassa Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Mars (2024)
>>


Kyckling i mustsås

Kyckling i julmustsås serverad med ugnstekt potatis och morötter.

Gott och lite annorlunda
Tid: 25 minuter
4 portioner
Du behöver:
4 st kycklingfiléer
smör eller margarin att steka i
2 dl crème fraiche (låg fetthalt går utmärkt)
2 dl must (julmust eller påskmust)
1 hönsbuljongtärning eller några msk kycklingfond
1 tsk malen ingefära
1 tsk rosmarin
1 msk äkta soya
Gör så här:
Använd en stekpanna med lock.
Bryn kycklingen i matfett på båda sidor i en stekpanna. Lägg över filéerna på ett fat.
Blanda crème fraiche, julmust, buljongtärning, ingefära, rosmarin och soja i stekpannan.
Lägg i kycklingen och låt koka ca 10 min.
Servera gärna med ugnsstekt potatis och morötter kryddat med rosmarin som på bilden.

       
3 April 2007  | Mat & Sånt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)




hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Agneta Ärlestig                                             Skaffa en gratis hemsida