Cuerda
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


skola skola skola

Så sitter jag här i datasalen på skolan och har relativt mycket att plugga. Slutat för dagen i alla fall och ska försöka hinna med lite småsaker idag så som att plugga, spela piano, förbereda lite inför kommande möten och promenixa lite på stan. Underbart väder ute och man bli alldeles glader. På fredag är det sittning för socionomerna med 80-tals tema, så det blir att leta upp lite passande kläder också.

Igår var jag på den första körövningen och det var riktigt skoj. Fyra andra tjejer från klassen följde också med, när de hört vad jag skulle hitta på. Roligt! Ska definitivt fortsätta och för er som vill läsa mer om den finns info här. Pianisten var heeeelt underbar - otroligt duktig och han har verkligen inspirerat mig ännu mer. Övning ger färdighet! 

Allting rullar på för fullt och igår var jag ute och letade efter en höstjacka, utan resultat. Hade verkligen jättesvårt att hitta någon. Kom hem med andra saker istället, vilket kanske inte var så jättebra (svart lång finstickad tröja, svart långt linne som jag kan ha under den stickade, strumpbyxor och vanliga strumpor - H&M alltihopa). Ska traska nedåt mot affärerna nu, leta lite till efter en jacka och sedan gå hemåt för plugg. Blir en lugn myskväll framför tv:n ikväll. Välbehövligt. Pianot var det också.

12 September 2006  | Vardag | 1 kommentar
Fullt som som sig bör när man precis börjat plugga ser jag... Min huvudvärk har släppt nu, men jag är fruktansvärt trött och darrig så det blir till att lägga sig tidigt ikväll. Ska tillbaka till skolan imorgon och sätta igång med allt igen. Ha det så bäst och ta det lugnt ikväll. (Du får passa på när du kan). Kram Syrran
Skrivet av Ulrika den 12 September 2006 16:52
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lina                                              Skaffa en gratis hemsida