Cuerda
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2021)
>>


tankar en söndagkväll/natt

Mina syskonbarn kom till oss ikväll och sover över här till imorgon. Jag kan inte i ord beskriva vad glad jag är i dem och hur många kramar, pussar och varma ord jag ger dem, så känns det inte tillräckligt för att visa dem hur mycket jag älskar dem. Att krypa ned under täcket och ta fram en rolig bok som lockar dem till skratt är bland de mysigaste sakerna som finns. Det får en att glömma alla mer eller mindre jobbiga saker runtomkring.

En sak jag har funderat på är varför man ibland så lätt kan fastna i ett visst tänk, och inte komma ur det. Ett tänk som sedan gnager runt inom en dag ut och dag in, vakna nätter, timme för timme och alldeles för ofta, minut för minut. Varför är det så viktigt att lägga energi på vissa saker, som kanske mer själper än hjälper? Eller inte enbart kanske, det är ett klart faktum. Även om man själv inte vill eller kan inse det ibland...jag vet att jag är ute och surrar och förvirrar många totalt nu. Det är rätt. Hehe. Men jag känner att jag måste få skriva av mig lite och då blir det alldeles för lätt i "gåtor". Nåväl.

Påsken är i stort sett över, om man inte räknar annandag påsk till en av dagarna förstås. För min del känner jag faktiskt en lättnad. Jag har blivit lite anti många av de högtider vi firar (befinner mig i en sådan "svacka"). Fast det kanske inte är själva högtiderna i sig utan snarare all denna uppståndelse, planering, folkhav i form av att man ska vara så otroligt social, trevlig och glad hela tiden, som får mig att bli totalt jätte-kolosalt-slut i hela mig. Känner i alla fall an viss lättnad nu och ser fram emot den kommande veckan, även om jag saknar Östersund och alla mina underbara vänner där.. När man väl inte befinner sig däruppe, så inser man hur mycket allting betyder för en. Alla kontakter som just nu är livsviktiga för mig finns där.

Borde gå upp och lägga mig i sängen, läsa igenom lite skolsaker och sedan försöka sova. Lätt att skriva, men svårare att göra i verkligheten. Imorgon ska jag träffa P över en fika. Ska bli väldigt trevligt att se hans fejs igen.

Nu; over and out.

8 April 2007  | Vardag | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lina                                              Skaffa en gratis hemsida