Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2020)
>>


Deklarationen.


Vad är deklaration för ett skumt ord egentligen? Jag gillart inte. Det låter fånigt, på något vis.

Idag trillade den iallafall ner i brevlådan till slut iallafall. Både morfars dödsbos och mammas deklaration kom förra veckan, så jag kände mig smått utanför. Inte för att jag ville ha den egentligen. Enligt mina beräkningar skulle jag få en restskapp på ungefär 4885 kronor.

Hah.
Jag trodde verkligen inte mina ögon när det stod att Beräknat belopp att få tillbaka (exklusive ränta) var 1802 (ettusenåttahundratvå) kronor! Jag trodde först att jag fortfarande skulle få betala tillbaka, och blev bara rätt glad att det inte var så mycket som jag befarat. Men icke! Vilken lättnad, och lycka. Jag ska få tillbaka istället!
..och det första gången jag deklarerar. ^^
Idag känner jag mig rätt hemma med nya dataskärmen också. Men det hade nog faktiskt räckt med en 17" egentligen... Mm.


Alltså. Jag måste sätta mig och räkna om mina beräknade utgifter nu och så. Kanske ska jag faktiskt beställa den fina bokhyllan och betala den dyra frakten det kostar att få den levererad när jag inte lär hamna på IKEA snart iallafall..? För jag behöver en ny bokhylla. De böcker jag har liggande på sängbordet skulle inte få plats om jag försökte ställa in dem i min Jysk-Billy". Och jag känner att det är ohyggligt rörigt fast jag just har flyttat och rensat och ställt allt iordning.
Mja. Jag får räkna lite...


Sedan borde jag orka att städa mina rum också. Det är äckligt mycket damm överallt. På min byrå som jag använder som stereobänk i sovrummet är dammlagret så tjockt att det nog knappt skulle gå bort om jag försökte torka bort det med en trasa...Mycket ofräscht :S


I övrigt är jag fortfarande arg/besviken/något obeskrivligt på mamma. Jag har pratat med henne idag. Jag glömde bort mig.. sedan kunde jag ju inte gärna sluta prata igen när jag kom på det, samt hade fått min första deklaration och undrade vad vissa saker betydde. Men jag tänker inte direkt föreslå en tv-kväll i hennes sällskap eller så.


Jag tänker dricka Aurora med Sprite på egen hand ikväll istället. Och se om det är något bra på TV. Eller om jag ska försöka se nån film eller så. Kanske. Vi får se.

Jag verkar ha placerat mina fonder alldeles innan en svacka också. Det känns ju trist. Att jag inte hade bättre timing och köpte dem när de stod lägre i pris liksom. Men men. De lär gå upp iallafall, det är jag rätt förvissad om. Heh.
13 April 2007  | letters & numbers & sentences | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida