Cuerda
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2020)
>>


Nu är det sent...

Sedan jag fick internet hem, så har mina sovtimmar minskats drastigt. Meh. Borde verkligen gå och lägga mig nu, eftersom jag ska vara på skolan kl. 8 imorgon bitti. Vi börjar egentligen 10:15, men min kära arbetsgrupp som jag gör gruppuppgiften med, tyckte att vi skulle träffas imorgon bitti, innan föreläsningarna, för att gå igenom en del. Visst, sa jag och såg min underbara sovmorgon flyga iväg. Och nu sitter jag uppe så här sent för att...blogga(!). Nåväl, snart så..

C ringde tidigare ikväll och lät ungefär som jag kände mig - lite småhysterisk inför skoluppgiften. Haha. Hon påminde mig även om matlåda (ja, jag ska vara ekonomisk och fixa matlåda varje dag). Och _jag_ ställde mig faktiskt och lagade mat - kokade ägg, fullkornsmakaroner och blandade det med advokado, ruccolasallad och kikärter. Konongott. En komisk sak jag upptäckte då jag kom till Östersund och började umgås med några tjejer i klassen (vi är ett "gäng" på ca 9 pers. som brukar umgås lite mer) var, att av oss 9 så är 5st vegetarianer och det händer inte ofta. Att de dessutom är intresserade av de ämnen jag brinner för gör inte det hela sämre. En annorlunda och härlig situation. Jag som är van att vara den enda vegetarianen hemma.
Ok, detta var en stooor parantes. 

Gick inte alls så bra på Röda Korset idag, en del klasskamrater hittade väldigt "fina" kläder, 80-tal om inte annat. Själv provade jag ett brett, plastigt illgult bälte som jag sedan hängde tillbaka. Hurra, vad bra jag är på second hand. Slutade med att jag och M bestämde oss för att vara 80-tals punkare. Yeah. Jag köpte efter mycket om och men ett oliv/mörkgrönt nätlinne för hela 10kr och satsar mycket på smink (svart kajal), nagellack (svart det också) och hår istället. Annars kommer jag se ut som jag brukar göra nästan med mina älskade converse och svarta tighta byxor. Men det blir nog bra det. Slutar 15 imorgon och efter det blir det att fixa iordning sig tillsammans med de andra tjejerna.

Ok, nu svamlar jag verkligen på för fullt här. 
Sova nästa. 

15 September 2006  | Vardag | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lina                                              Skaffa en gratis hemsida