Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2021)
>>


Lilla Gucci


Inte trodde jag det var så illa ställt med Sassas Gucci, även om hon var inlagd på djurkliniken. Men nu är hon avlivad och usch..jag kände ingenting när vi "tog bort" Ninis..så det är svårt att förstå hur jobbigt det måste vara för Sassa nu. Men jag är samtidigt glad att Gucci slapp lida iallafall. Att hon inte behöver få fler epilepsianfall och så..

Och ja, jag vet att det låter strange att inte känna något när ens husdjur dör. Men jag kände inte speciellt mycket när Håkan dog heller. Och det berodde säkerligen på medicinerna..Nu ska jag nanna kudden, det är helt galet så trött jag är.
Försöka komma upp ungefär samma tid imorgon som jag vaknade idag också; tio. Det känns lagom. Då blir jag trött lagom tid på kvällen också. Ja..

Och imorgon flyttar Marie. Åh jag vill med!

Ska be mamma ringa Matilda om nycklarna, så jag kan börja flytta saker med en gång när hon åker iväg med sitt flyttlass på lördag. Även om jag inte tänker bo där riktigt förrän jag har bredband i lägenheten.. Det finns ju mycket att göra ändå. Kan åka med mamma när hon åker till jobbet och vara där tills hon slutar, och packa upp och diska porslin och sådant?

Det blir nog bra..
Längtar efter att veta säkert hur mycket pengar jag kommer ha kvar när alla utgifter är betalda framöver också, så jag kan beställa bokhyllan från IKEA och köpa småsaker..blommor och sådant. Jag vill ha pelargoner på uteplatsen. Och så måste jag ju köpa trädgårdsmöbler... Göra fint.

I cant wait!


Natti
(och tankarna går förstås till Gucci, och Sassa som jag önskar jag kunde ha hos mig nununu) <3<3

2 Maj 2007  | Journalanteckning | 2 kommentarer
Nu är Marie flyttad. Det ser hemsk ut här men jag börjar ändå få lite ordning. Satte ihop skrivbordet idag och lyckades sälja mitt gamla soffbord. Jag tror jag kommer trivas bra här, även om jag aldrig målade som jag egentligen hade tänkt.. Men tänk om alla kartonger och allt kunde packa upp sig själva. Vad smidigt det hade varit! :)
Skrivet av Marie den 3 Maj 2007 23:24
*gråter* Neeeej,inte en katt! :( Jag är überkänslig när det gäller katter...huas... :(

Webbplats: http://www.nogg.se/nattfrost
Skrivet av Madelene Nattfrost den 2 Maj 2007 13:54
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida