Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2021)
>>


Nu vill jag ju börja flytta saker också..Ja det vill jag! För nu har jag ju fått nycklarna till lägenheten. Men det lär inte bli något av det än på någon dag. På måndag skulle gubben från Morastrand komma tillbaka och besiktiga om ett par saker som han tydligen inte blivit nöjd med på städfronten. Och mamma är nojjig om att saker ska försvinna då så..ja.. jag får snällt vänta tills det passar Henne att börja flytta. Suck.

Skönt att ha nycklarna redan nu iallafall, så att man kan ta det allt eftersom. För just nu har jag alldeles kommit av mig gällande packningen här hemma.

Visserligen har jag packat ner det mesta av det viktiga..typ filmer, böcker och så.. men jag har en massa kläder och grejs kvar. Och saker man glömmer bort att man har, men som också måste packas. Typ..igår kom jag på att jag har ett helt överskåp ute i hallen fyllt av saker och ting jag måste gå igenom och bestämma om jag ska ta med mig eller bara packa ner och så. Och julklappspapper. Important stuff! Man kan ju inte flytta utan det. ;)

Annars vet jag som vanligt inte om jag har något speciellt att rapportera. Det blev en sväng till Rättviks marknad igår, men det var trist och inga munkar hittade jag heller. Suck. Det slutade med att jag köpte tre munkar för 12 kronor på Matekonomen på hemvägen istället >_<


Imorgon fyller mormor 75. Eller hon skulle ha fyllt. Vi har köpt lite blommor som vi ska till kyrkogården med imorgon, och tända ett ljus också.

Funderar på att packa nån kartong till nu, och göra mat sedan? Mmm, så får det bli! Och sätta igång en tvättmaskin kan jag göra också..mm!

(Saknar Tuss, Tuss borde komma hit. Typ. Nu. Absolut. Därav bilden)

5 Maj 2007  | Stök & Pyssel | 2 kommentarer
Inflyttningsfest får det bli tycker jag. Julklappspapper är väldigt viktigt, går inte alls att flytta utan. Dock ligger mitt nog i en kartong och kommer vara alldeles för skrynkligt för att använda nästa jul, så egentligen borde man slänga. Men det är kul att släpa runt på saker som man kan slänga senare :p
Skrivet av Marie den 8 Maj 2007 21:19
Well,nästa lägenhet får väl bli i Sundsvall så får du hänga med och träna. ;)

Webbplats: http://www.nogg.se/nattfrost
Skrivet av Madelene Nattfrost den 6 Maj 2007 23:03
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida