Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2021)
>>


SmultronSallad, mer krasse, mer luktärt och smultron. Plus pelargoner, förstås. Det står på listan över växter jag vill införskaffa snarast möjligt. De tre förstnämnda i fröform, förstås. Att så från början och se hur de börjar leta sig fram ur jorden på samma sätt som det jag sått och som nu börjat växa i mitt lilla drivhus (nya bilder finns i bilddagboken nu, att jämföra med sedan i fredags). Det är faktiskt riktig lycka i all sin enkelhet att se hur saker man själv har odlat börjar leva och växa.

Ganska fantastiskt egentligen hur sådana små saker kan göra skillnad på det viset.


Idag har jag packat så mycket mer så nu går inga fler kartonger in i vardagsrummet. Jag vet inte hur jag ska bära mig åt riktigt :S Jag vill ju inte sluta packa förrän allt är packat, liksom..men just nu har jag inte mycket till val. Det får lösas på något vis imorgon.

Imorgon ja. Vi ska till bobutiken och be att få hyresavin för juni också. Den behövs ju till FK när jag ska lämna in ansökan om nytt bostadstillägg. Men det har jag redan skrivit om på haket så jag orkar inte skriva mer om det här.


Måste ställa klockan på kvart över åtta igen. Det ser jag mindre mycket fram emot. Tur att jag ändå inte snurrar i timmar innan jag somnar numer. Kryper väl i säng typ halv ett ikväll eftersom det är repris av Criminal minds tills dess..


6 Maj 2007  | Stök & Pyssel | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida