Cuerda
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Det är Ö-sund det..

Efter att C och T ätit upp sina falafel-tallrikar på Kebab City, så skulle vi leta upp ett fik för att belöna oss efter dagens arbete. Inser då att:

1. Affärerna stänger redan kl. 18 här i staden
2. Likaså de flesta fiken. Meh

(Östersund som jag har hört ska vara en ganska fiktät stad, men var är alla fik? Och varför har de inte öppet under den mest intensiva fikperioden? Irriterande)

Nåväl, vi hittade i alla fall ett café/bar som hade öppet - News. Jag som har börjat mitt nyttiga liv (minskad mängd chokladätande mm.), var naturligtvis oerhört sugen på varm choklad, vilket jag inte räknar som choklad på det sättet, och hade nämnt det några gånger idag, fick då höra att deras ingredienser var slut. Men hon fixade ihop något annat konstigt som smakade verkligen mindre gott. Nä, var verkligen inte värt pengarna och nästa gång blir det att ta ett annat fik. Men detta får absolut inte bli en vana. Det var dock en helt okej inredning/stil...

Efter redovisningen på torsdag ska vi på bio som belöning. Ja, vi jobbar stenhårt på det här med belöning. Hehe. Imorgon ska jag äntligen få dansa på dansmatta. Gjorde det för första gången i somras, när jag var i usa och gillade det starkt (även om jag inte var så bra på det..haha). Men både ordentligt nöje och motion. Kan det bli bättre?!

Nä, dags att renskriva lite föreläsningsanteckningar och plugga på inför redovisningen.

19 September 2006  | Vardag | 1 kommentar
Belöningar ska man helt klart kosta på sig! Jag fick en check från H&M för några dag sedan med 20 % på valfri jacka. Jag kanske passar på i helgen att utnyttja den. Tyvärr är det bara i butik man kan nyttja den och inte på nätet alltså. Undra om dom har skinnjackan i stan? Kram
Skrivet av Emma Lindh den 19 September 2006 21:28
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lina                                              Skaffa en gratis hemsida