Cuerda
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2021)
>>


drömmer mig bort...

Har precis chattat med P som just nu befinner sig i Thailand. Så avundsjuk på honom...meh. Ni anar inte hur gärna jag vill dit!!! Funderar starkt på att sätta upp ett mål - ett resemål och febrilt börja spara. Vill så gärna åka iväg någonstans och gärna kanske då vintern börja närma sig och kylan kommer. Då kanske jag är värd en resa, som en liten belöning för vad som händer under hösten. Hmm. P är i alla fall på med att resa med mig. Bra med killsällskap om man ska iväg till vissa länder. Jag planerar. Hehe.


bild kommer härifrån

Dagen som började så fint idag med sol och till största delen blå himmel. Nu vilar istället ett tungt lager med moln och regnet hänger i luften. Har i alla fall varit och fikat med vännen från Uppsala - trevligt. Hittade en del saker på loppmarknaderna, men naturligtvis bör jag inte köpa på mig en massa saker nu, då jag kämpar med att börja få hem mycket till mina föräldrar där jag kommer spendera sommaren. Ikväll kommer S hit och det blir (gissa...), filmkväll. Ovanligt?! Eller inte.

Är sugen på att baka, men vad?!

11 Maj 2007  | Vardag | 3 kommentarer
Nej, vad synd!!!! Jag såg fram emot att få heja på dig! Känner mig så ensam här i Norrköping just nu. Idag när jag var på stan och var lite lunchsugen funderade jag på vem jag skulle kunna ringa. Du är mååånga mil härifrån, Hanna är i Uppsala och Anna hade nån friluftsdag med lärarprogrammet, mamma är i Italien, pappa på landet, syrran har gått under jorden, Jonathan sover eller jobbar. Ja, du hör hur trist allt är! Men jag känner mig ändå glad på nåt vis! Var bjuden på födelsedagsfest idag men tackade nej och fick några sura mess tillbaka från födelsedagsbarnet. Känns inte så bra men jag är verkligen inte laddad för fest, så är det bara. KRAM!!

Webbplats: http://systrarofsweden.blogg.se
Skrivet av Emma den 12 Maj 2007 18:09
Det har hänt en hel del saker som gör att jag inte kommer kunna åka =( Men det kan vi ta senare.. Kram

Webbplats: http://www.nogg.se/cuerda
Skrivet av Lina den 12 Maj 2007 08:10
Thailand är inte så mycket av vara avundsjuk på just nu! Det är helt fel period att vara där! Men ni planerade väl en tripp till USA i höst? Har för mig att du sa det. Alla i gänget skulle väl jobba som galningar i sommar och sen resa? Kram, kram!

Webbplats: http://systrarofsweden.blogg.se
Skrivet av Emma den 11 Maj 2007 20:16
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lina                                              Skaffa en gratis hemsida