Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2021)
>>


Nattliga skriverierBorde väl sova, ska upp rätt tidigt imorgon. Oavsett om jag bestämmer mig för att jag orkar och vill åka på nordea och avslöja fonden eller ej. I annat fall är det repris på Våra bästa år från i fredags typ tio i tio eller nåt.

Jag har ju inte skrivit här på ganska många dagar nu, så jag tänkte att jag skulle bokstavera ner lite tankar och sådant.

Flyttandet gör så sakteliga framsteg. Men jag har ingen brådska, alls. Speciellt inte efter lördagen då vi körde iväg de återstående kartongerna som stod och skräpade i källaren, och i vardagsrummet. Jag har förvisso en hel del onedpackat ännu. Eller inte en hel del, men man kan säga att det fortfarande ser helt bebott här hemma eftersom jag har de flesta möbler kvar här, liksom de saker jag använder dagligen..lampor vid datorn, alla viktiga papper, nyinkomna räkningar, fjärrkontroller till tv och boxen..ja..
Eftersom jag inte beställt bredband än och inte riktigt är på det klara med hur lång tid det kan ta att få igång det efter att teflånen kopplats in på tisdag så jag kan göra bredbandsbeställning utan en massa krångel med mail och sådant, har jag iallafall ingen jättebrådska att flytta helt. Det får nog dröja ända tills nästa helg...

Det är dessutom skönt att inte ha någon stress på sig att flytta allt på samma gång och sedan bo i ett kaos tills jag orkar ta hand om alla kartonger..iom det kan jag ta lite i taget och göra iordning det allteftersom. Köket är ju snart klart nu, allt är diskat och så..det som saknas är väl gardiner och att fylla kylskåpet med mat typ..:)


Jag hoppas att jag kan träffa Ida och Julia framöver iallafall. Och Emilia. Stackaren har tydligen fått laktosallergi som Ida så det är apoteksjox (ersättning) var tredje timme dygnet runt som gäller just nu. Det kan ju inte vara alltför roligt, men jag skulle gärna träffa Emilia igen medan hon fortfarande är någotsånär bebisliten :)

Jag skrev till Milla för ett tag sedan också och föreslog att hon skulle komma upp och hälsa på en stund när jag flyttat klart. Det kanske blir roligare att träffas på Arvika då, och till det behöver hon nog komma bort lite från lättillgängligheten som Stockholm innebär vad gäller droger och sådant...Well. Criminal Minds är slut nu, så jag ska väl nanna kudden nu.Trettonde maj är dessutom överlevd som vore det vilket datum som helst, i år.. Jag vet inte om det beror på att det verkligen är så eller om jag bara varit för upptagen och för att jag håller alla känslor på avstånd för tillfället...


14 Maj 2007  | Tankar på kammaren | 2 kommentarer
Skönt att inte behöva flytta allt på en gång... för usch det jobbigt det är. När jag flyttade hit var jag helt slut efter att ha packat upp kartonger, burit upp kartonger på vinden och städat förra lgh i säkert 10 timmar. Huh.

Webbplats: http://funderingarochtankar.blogspot.com/
Skrivet av Elisabeth den 14 Maj 2007 13:28
Tänk att du snart har flyttat..det som du längtat efter så länge. :)

Webbplats: http://www.nogg.se/nattfrost
Skrivet av Madelene Nattfrost den 14 Maj 2007 11:27
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida