Cuerda
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2021)
>>


stress och åter stress

Hjälp. Efter att ha tagit det lugnt, eller snarare kopplat bort en del saker i min hjärna under några dagar och då istället fokuserat på annat, har jag istället under denna eftermiddag/kväll, stressat som en tok. Verkligen ofantligt mycket. Det var och fortfarande är en hel del som ska fixas inför morgondagen och de kommande dagarna framöver. Men det får jag försöka lösa framöver. Har i alla fall slängt ihop en någorlunda packning (jag brukar alltid vara väldigt strukturell och skriva packningslista...denna gången blev det inte så) samt insett att jag inte kommer lyckas få med mig en väska med saker jag inte behöver ha kvar här uppe i Östersund, så som jag velat...meh. Planet tar max 20kg i bagage per person och jag känner inte för att betala extra.

Idag har det varit en sådan där jobbig dag. Sov (i och för sig som vanligt) inte så många timmar, klev upp tidigt, gick iväg till A och var där en ganska lång stund, längre än jag brukar - tar på krafterna. Därefter hem och stöka runt lite, väntade förgäves på ett tentaresultat (som vi ännu inte har fått..), pluggade med N och E men det gick inget bra -fanns ingen koncentration alls! Satt och pratade en stund och sedan har jag fixat inför det kommande konventet i form av att ha pratat med en mängd människor i telefon, ringt pappa ett antal gånger, chattat med lite folk samt skickat sms i massor. Nu tror jag att jag börjar få lite kontroll över situationen i alla fall.

Imorgon ska jag springa Vårruset. Problemet är att min nummerlapp har fastnat hos posten och det leder naturligtvis till krångel. Ska försöka ringa till dem imorn och lösa det hela. Jag vill ju springa med nummerlapp och få medalj. Ja, det är den som är den viktigaste!

Varför kan inte allting bara flyta på? Men det blir nog bra tillslut...

Idag har jag tagit viktiga beslut och det känns både skrämmande och på något konstigt sätt bra. Jag återkommer mer om detta senare.

Nu är jag extremt gos-sugen. Lilla My, here I come!

 

14 Maj 2007  | Vardag | 2 kommentarer
Åh, vi kanske kan ses imorn en kort stund. Eller hur ser dagen ut för din del? Jag har en del att stå i, men en kort stund skulle funka. Kram

Webbplats: http://www.nogg.se/cuerda
Skrivet av Lina den 15 Maj 2007 22:58
Jag förstår inte hur du orkar med allting när det är så upp och ner! Undrar vad det är för beslut du har fattat...?? Kram E

Webbplats: http://systrarofsweden.blogg.se
Skrivet av Emma den 15 Maj 2007 17:35
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lina                                              Skaffa en gratis hemsida