Cuerda
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2021)
>>


detta gör mig glad

Inläggen har väl den senaste tiden var lite småkryptiska och kanske lite deppiga. Detta beror på att det händer en hel del i mitt liv som är lite jobbigt och kämpigt. Men i detta inlägg ska jag inte fokusera på det, utan på vad som gör mig glad!

1. Först på listan är vädret. Det kommande vädret dagarna framöver ska bli underbara! Låter bilden tala för sig själv...

2. Underbara vänner som jag vet alltid finns där. Tycker så mycket om er och jag önskar att ni kunde förstå till 110% hur mycket ni betyder för mig.

3. Musik. Den har speglat mitt liv på många olika sätt och i alla möjliga former. Den är delvis min terapi, stöttepelar, glädjekälla och liv. Ja, ni förstår nog min poäng.

4. Att jag snart ska få åka till "min" älskade skärgård. Var inte där förra året pga. att jag befann mig i USA under samma tid. Men i sommar så ska jag dit!

5. Att jag klarat av skolan so far. Om en vecka är första året på socionomutbildningen avklarad (ja, om jag klarar hemtentan förstås). Great.

6. Att jag snart ska få träffa mina älskade syskonbarn!!!

7. Att jag vet att jag har folk runt omkring mig som stöttar mig. Även om jag går emot dem en hel del.

8. Att jag ikväll ska spela volleyboll, grilla och umgås. Mysigt!

9. Att jag flyttade upp hit till Östersund. En livsinvestering. Ja, faktiskt så kan jag skriva det. 

10. Att mycket är fixat inför hösten. Mer kanske en lättnadskänsla, än glädjekälla.

31 Maj 2007  | Vardag | 2 kommentarer
Tack vännen, du är också fin! Tycker absolut att du ska besöka denna skärgård. Skeppsgården heter platsen (E är också "uppvuxen" där tror jag..). Väldans fint och härligt. Åh, du kan helt klart räkna med mig i Finland! Det har jag som ett av mina huvudmål under hösten =) Jag gör inga officiella uttal ang. hockey/eurovisionen..hehe. Kram på dig.

Webbplats: http://www.nogg.se/cuerda
Skrivet av Lina den 31 Maj 2007 16:53
Lina! Du är så fin!! Jag skulle också vilja komma till din skärgård, där ser så vackert ut. Och visst är det skönt att ibland räkna upp allting man är tacksam för. Då får man ett annat perspektiv på saker och ting. Sköt om dig! Och vi ses i Finland i höst? ps. jag undrar bara om du kunde upplysa mig om hur det gick för Finland och Sverige i ishockey VM och eurovisionen...
Skrivet av Jersey den 31 Maj 2007 14:56
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)




12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lina                                              Skaffa en gratis hemsida