Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2020)
>>


Nät och övervitpepprad potatisgratäng.Idag började abrupt då morbror stormade in i mormorshuset, där jag var från fredag eftermiddag till mitt på dagen idag ungefär, och väckte mig. Mamman fanns ingenstans att finna. Det visade sig sedan att hon varit nere hos morbrodern och förhört sig om Cs Canadaresa och Cs brorsons hälsa..han är ju dryga året och behandlas för leukemi. Behandlingen är visst så agressiv att han fått en allvarlig infektion och ligger på IVA för tillfället. Stackaren. Hoppas de kan göra en lyckad benmärgstransplantation framöver..

Sedan klippte jag gräs (vilket jag även gjorde under fredagskvällen..vi har kämpat med en massa jobbiga slänter och dikeskanter så både min rygg och gräsklipparen var i mindre fräscht skick när det var avklarat..men avklarat blev det!). Sedan blev det till att frukosta, slänga ihop allt som skulle med hem igen, inklusive katterna. Fara hem till lägenheten och lämna av kattorna, vidare till butiken för att höra vad det var med Comviq kompisrefillen jag köpte igår som inte gick att ladda in på telefonen. Visade sig vara något fel med just kompis-grejen och jag skulle återkomma på måndag när de kunnat lösa problemen med Comviq. Sugigt, med tanke på att jag har 1 krona på kortet och 3-teflånen har 0 täckning här uppe i skogen. Nåja.

Hem, börja förbereda maten. Hittar inte den förbannade vitlöksmarinaden som jag v e t att jag packat ner, går igenom alla ouppackade lådor men hittar den ändå inte. (Nyss när jag pratade med mamma i telefon visar det sig att den trots allt stod kvar i skafferiet i Vattnäs...buäh!). Så det blev egenhändigt gjord marinad med rödlök, vitlök och olja..och vitpeppar.. (jag har ärvt mormors kryddor, och hon hade typ bara sådan..och skumma pepparblandningar som jag inte använder..).
Sedan gjorde jag potatisgratäng samtidigt som jag skulle försöka förbereda och sortera tvätt inför min tvättid, och assistera mamma och hennes gamle vän J som hjälpte till att få upp nätet runt min uteplats så att kattorna ska kunna gå ut där.
Planterade ranunkellökar och sprang mellan tvättstugan och köket och pjuh, en överdosvitpepprad potatisgratäng, grillad fläskkarré och sallad.
Sedan fika, en spindel uppför stolsbenet och smultronjuice över hela bordet.
Minuterna innan hade mamma burit ut och dödat en spindel som skrämde livet ur mig inne i vardagsrummet.

Jag hatar att bo nära skogen!


Jag sörjer verkligen läget på den här lägenheten. Den är hur fin som helst, och jag hade kunnat stormtrivas i trädgården om den inte befann sig så nära mina gloende grannar som alltid sitter ute, och var så stor och..gräsfylld.

Tänk om det fanns trädgårdar på stormyren liksom.
Och sådana här fräscha lägenheter.

Men jag tänker hålla ögonen öppna och söka alla lägenheter som dyker upp där framöver som är av intresse. Kanske får jag en innan vintern..? Hoppas.


Nu ska jag lägga mig och läsa. Har påbörjat andra delen i boken nu. Bara tvåhundranågonting sidor kvar nu alltså. Framsteg!


Och ni fick eran uppdatering ändå, kära hakare ;)
Om ni nu hittade hit...

2 Juni 2007  | Stök & Pyssel | 1 kommentar
Klart vi gjorde!

Webbplats: http://tillt.blogspot.com
Skrivet av Malin den 3 Juni 2007 00:42
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida