Cuerda
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


längtar..

tills "The Devil Wears Prada" kommer ut på bio här i Svea. Ville se den i USA i somras, men hann inte med det riktigt. Och när jag väl hade tid, hade de som var i min närhet redan sett den. Osis. Får vackert vänta tills den 20 oktober.

 

Från SF:s hemsida

"Andrea Sachs kommer till New York med en dröm om att jobba i tidningsbranschen. Hon tror hon äntligen är på rätt väg när hon lyckas få det eftertraktade jobbet som assistent till Miranda Priestly, chefredaktör på en av världens ledande modetidningar. Men Miranda visar sig vara chefen från helvetet och Andrea måste snart bestämma sig om hon är villig att sälja sin själ till djävulen för att nå sina drömmar.

I rollerna bl.a: Meryl Streep, Anne Hathaway, Stanley Tucci m.fl."

Nu är det dags att krypa ned i sängen. Börjar dock 10:15 imorgon så jag gjorde övervägningen att stanna uppe lite längre - plugga (och ja, blogga) och sedan "sova ut" imorgon bitti.

26 September 2006  | Vardag | 5 kommentarer
SKETANS! Är inte i Sverige då när den förhandsvisas =/ Men, men. Det kan inte hjälpas...Tack för tipset ändå! Kramar

Webbplats: http://www.nogg.se/cuerda
Skrivet av Lina den 26 September 2006 12:39
Har du läst boken? Om inte, gör det!
Skrivet av Emma Lindh den 28 September 2006 22:21
Ja, du... Den filmen kommer jag ihåg...=) Men inte jag. Du var ju inte med å såg den. Nä, men du kan ju inte skriva att jag har sett den då. Det gjorde jag inte. Jag skrev att JAG kommer ihåg den. Man jag kommer inte ens ihåg den,men jag minns CARS. ÅÅH, vilket tjôt det var om den då! Ja, det är för att den är bra, ska vi skriva nått till LIna när vi ändå håller på???... Hm... IAF! Kul att läsa att du har det bra där uppe i norr. Vi två (lätt höga på socker) har precis haft lite barndomsåterblick, titta på trasdockorna. Vi ägna sen ett bra tag att undersöka vad de hette på finska (riepunukke) på finlandsvenska översatte vi på frihand (traasdåkkorna). Väldigt stolta över våra översättningar (får antagligen inget medhåll från professionella översättare dock...). Eeeeh, sockerfall, sitter just nu som två mähän...Jaja,du får ha det så bra Mannen (joze har lärt sig angeredska). Hollar Back!!

Webbplats: http://www.joze.zoomin.se
Skrivet av Joze och Cicci den 26 September 2006 21:17
Hej Lina! Önskar dig lycka till med skoluppgiften (låter intressant - gillar genusfrågor!) och tackar för kommentaren på bloggen ang. Ville. :-) Läste också att du varit och sett U-93. Måste bara komma iväg och se den (vårt biobesök på min födelsedag frös ju inne). Ha det så bra! Kram Helena

Webbplats: http://www.helenabroberg.blogg.se
Skrivet av Helena den 26 September 2006 21:16
På bokus ( http://www.bokus.com/cgi-bin/P_campaign_show.cgi?c_id=20921) kan du få gratisbiljetter till den filmen (såg det precis nu på morgonen i ett nyhetsbrev från bokus). Hoppas du får en trevlig dag. Ta hand om dig! Kram, Syrran

Webbplats: http://emitheoly.spaces.live.com/
Skrivet av Ulrika den 26 September 2006 07:13
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lina                                              Skaffa en gratis hemsida