Cuerda
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


student, Lisa Ekdahl, saker överallt...och lite allvar.

Sitter här i det rum jag brukar sova i när jag befinner mig söderut hos mina föräldrar. Har varit och firat kusinen som tog studenten idag. Var härligt att se så mycket livsglädje, höra studenternas fina stämma i studentsången (ja, kusinens klass sjöng jättefint - estet musik), se alla olika fordon, träffa många bekanta mm. Listan kan göras lång.

Gick upp rysligt tidigt för att kunna hinna till allting och satt på ett tåg i ca 8h. Efter att ha sovit 3h under natten, tar tröttheten ut sin rätt nu. Lisa Ekdahl sprider sin ljuva stämma i rummet och väskor varvat med kläder och saker ligger utspridda i hela rummet. Orka.

Sa igår hejdå till alla vännerna i Östersund. Sorgligt. Även om jag inte fällde en tår, så grät mitt hjärta. Jag kommer inte att se dem på länge nu och är man van att ha dem bredvid sig varje dag och hitta på trevligheter så blir det naturligtvis tomt utan dem. Till hösten går "alla" ut på praktik i olika städer dessutom, men en återträffshelg är redan inbokad. Mycket viktigt. Själv ska jag ta ett studieuppehåll och försöka ta hand om mig själv. Det är naturligtvis med blandade känslor, men jag tror ändå att jag har tagit rätt beslut. "De" säger att jag behöver det..Har fått tag på en jättefin, ganska stor lägenhet i Östersund, som jag har tillgång till från och med mitten av augusti. Känns väldigt bra och skönt att få bo lite fint (hon som äger den har renoverat och fixat till den). Under tidigare terminer i studentboende har man inte kunnat räkna med så mycket..men nu så. Kul! Ni är varmt välkomna att hälsa på! Jag har valt att inte nämna om mitt kommande studieuppehåll förrän nu, eftersom det inte blev fastställt förrän ett par veckor sedan och under den senaste tiden har det varit fullt upp både fysiskt och psykiskt. Mycket praktiskt att ordna med och andledningen till uppehållet är också ganska privat. Tids nog kommer jag kanske skriva mer om det, men inte i dagsläget.

Ja, det var lite uppdateringar från mig. Nu borde jag ta itu med rummet, så man kan promenera normalt i det, utan att behöva hoppa lite då och då.  

7 Juni 2007  | Vardag | 2 kommentarer
Åh, vännen det är klart du gör..skulle naturligtvis inte skrivit "alla" - sa inte hejdå till J eller D heller =( Fast de kommer jag i alla fall kunna träffa lite mer framöver. Härligt att du är med på mitt förslag. Förvarna bara om en helg då du vet att du är uppe! Kramar

Webbplats: http://www.nogg.se/cuerda
Skrivet av Lina den 8 Juni 2007 12:42
att hoppas över saker är ofta ganska roligt och åtminstonne en del av min vardag. (så länge jag bodde i mitt gamla rum hos föräldrarna iaf)... jag missade dock att säga "hej" på riktigt. ingår jag inte i "alla vänner" då? :( hm. jag hoppas jag får vara med lite i ett hörn i alla fall. :) och appropå ditt förslag till höstmys och jordgubbsvin är svaret självklart ja! vi ses, vännen! kram.

Webbplats: http://frostros.bilddagboken.com
Skrivet av maria dahl den 8 Juni 2007 09:07
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lina                                              Skaffa en gratis hemsida