Cuerda
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2020)
>>


Fullspäckad dag

Dagen har verkligen tagit kol på mig. Har skrivit klart ett arbete, tvättat, sprungit på stan (ja, sprungit i ren bemärkelse...så stressad som jag var). Har inhandlat svensk choklad - Marabou naturligtvis, som jag ska ta med mig och bjuda folket på, samt lite Ahlgrens bilar. Blir kalas det. Till mig själv inhandlade jag det färska Glamour-numret och druvsocker.

Usch, ser verkligen inte fram emot att flyga. Lider av mild flygskräck..men med lite nytt modeläsning känns det liiite bättre.

Läste i Cosmopolitan om en underbar nyhet

Affären Urban Outfitters (som jag så gärna ville besöka i USA, men aldrig fick tillfälle till), ska nu öppna på Biblioteksgatan 5, Stockholm. Jubel! Dock ovisst exakt när. Längtar.

 

Blev grymt besviken på kvällens gratisbuffé i rådhuset. Det var ingen direkt buffé utan alla fick ta en färdiggjord tallrik med ca 6st små olika "rätter". Dessa bestod alla av kött! Kunde i alla fall dricka cidern som det bjöds på och tugga på en brödskiva. Nice. Eller inte...det var sedan information på pinsamt dålig engelska (många utbytesstudenter som var där), samt en musikshow med två sångare och pianist. De var lite "för mycket" eller vad man ska säga. Det hela blev snarare pinsamt, än en rolig show. De var dock duktiga på att sjunga. Men, men. Vi "härdade" ut och väntade spänt på gåvan som de hade lovat att ge. Det stod i inbjudan att det skulle vara något vi skulle ha glädje av. C, hoppades på en digitalkamera, jag var lite mer realistisk och önskade att det skulle vara en biobiljett. Hade tidigare skämtat om att det skulle vara en fri entré-biljett till museum eller liknande och vad tror ni det var? MEH. En informationsaktig tunn "häft-bok" - "Svenska Pärlor" från Jämtland och Härjedalen En resa i vårt rika kulturarv samt ett presentkort på inträde till Jämtlands Läns Museum. Åh, vad besviken jag blev. det blir inte alltid som man föreställt, eller tänkt sig.

Men, men. Nu är det nog dags att börja packa. Det börjar bli ganska sent

28 September 2006  | Vardag | 1 kommentar
Nä, det blir väldigt sällan som man tänkt sig. Förstår att du blev besviken, något vegetariskt kunde de väl ändå ha haft på tallriken och presenten var väl inte världens roligaste precis. Ha det nu så bra i Portugal och hälsa brorsan. Kram, Sis

Webbplats: http://emitheoly.spaces.live.com
Skrivet av Ulrika den 28 September 2006 07:48
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lina                                              Skaffa en gratis hemsida