Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2020)
>>


15:48Som jag påpekat flera gånger tidigare i mina olika dagböcker, är söndagar en av mina heliga tv-tittardagar. Just nu visas reprisen av Desperate Housewives, som jag aldrig kan bestämma mig för om jag tycker om eller hatar. Jag fortsätter bara se det. Senare i eftermiddag är det så One tree hill som tar över. Jag och Lena är dock inte värst nöjda med hur saker och ting utvecklats där den senaste tiden, så just nu är jag inte helt säker på att jag tycker om att se det. Förhoppningsvis tar det en ny, bättre vändning snart.

Efter en paus i skrivandet har klockan blivit kvart i fem.

Egentligen vet jag inte vad mer jag har att skriva här just nu, men som vanligt brinner den där längtan efter att vända ut och in på mig själv. Kanske brinner den rent av extra starkt nu, då jag under en lång period hållit saker och ting inne gällande mående och sådant. Men det tar fortfarande emot att vara ärlig då jag vet att åtminstone någon kommer att läsa vad jag skriver, som inte är Jag själv..


Imorgon ska jag till doktor Pia. Det känns ganska nervöst, som alltid inför besöken hos henne. Jag tycker inte om henne, men samtidigt känns det som att hon är ganska bra på vad hon gör och så, så.. Det här med att jag inte ätit mina mediciner sedan i slutet av juni, då jag på eget bevåg slutade ta dem (med undantag för en vecka nu i augusti eller början av september..) är också en anledning till oro. Jag är rädd för vad hon ska säga om/när jag talar om det. Samtidigt är det kanske aktuellt med en annan medicin också, men jag vet inte.. Det är just ovissheten inför dessa möten som gör att jag får ångest, blir orolig och får sådana katastroftankar.

Fast egentligen borde jag bara gå dit med tanken att jag måste göra det för att få förlängd sjukskrivning, för den jag hade gick ut den 30 september, och jag fick ingen tid hos henne förrän nu.

Sedan borde jag tänka på att jag imorgon kommer vara (tillfälligt) rik, då jag får pengar från försäkringskassan för de senaste sex månaderna. Och ljuspaketet. Det borde komma imorgon, eftersom jag fick ett mejl i fredags om att det var skickat. Allrasenast kommer jag nog få det på tisdag iallafall.

Att ha något att glädja sig åt känns extra viktigt just nu. Kanske just för att jag vet med mig att det finns lite saker att glädjas åt nu framöver.

Ett par filmer jag beställt. Ett paket från Jotex. Ett paket från Haléns. En crosstrainer. Just den sista ser jag extra mycket fram emot. Jag har bestämt mig för att ge allt på den, på att gå ner i vikt. Jag tänkte försöka sätta upp lite mål i min privata dagbok senare idag för vad det är jag vill uppnå och När. Återstår att se hur det går sedan.

Jag vet med mig att jag lätt tröttnar och ger upp. Jag antar att det skulle kunna förklaras, åtminstone delvis, med bipolaritets-diagnosen jag fortfarande ställer mig tvekande till.. Just därför måste jag också försöka att stå emot att tröttna så fort. Eller att trots att jag tröttnar fortsätta kämpa, för att uppnå mina mål. Det är nog mer korrekt att skriva så..
1 Oktober 2006  | Journalanteckning | 3 kommentarer
Jag har borderline, du bipolär. Varför kan vi inte bara vara friska och glada?

Webbplats: http://www.nogg.se/evelynkatt
Skrivet av Sassa den 21 Oktober 2006 18:26
Jag vet inte varför den säger "havrgruun", för jag skrev faktiskt havregryyn!
Skrivet av Elisabeth igen den 1 Oktober 2006 18:44
Oh, One Tree Hill är en av mina favoriter också! Söndagar är verkligen bra TV-dagar, inte minst för Skärgårdsdoktorn ^_^
Skrivet av Elisabeth (havregruun) den 1 Oktober 2006 18:44
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida