Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


rikedomSå fanns då de där pengarna på mitt konto, för en stund kommer jag vara lite rik. Och lite lycklig. Materialistiskt lycklig.

Jag är trött som en gnu, men datorn krånglade..kom inte ut på internet. Gav mig den på att få det att fungera igen och betala en räkning åt mamma innan jag går och lägger mig. Nu är det gjort. Nu önskar jag mig lite ro att skriva några rader också. Dikta.

Jag har tänkt på självmord en hel del inatt. Inte så att jag haft självmordstankar, nej inte sådana tankar. Bara tankar på självmord. Jag såg till slut klart dokumentären som visades den 11 september på TV3 om WTC, som jag spelade in och har tittat på lite då och då sedan dess. Jag vet inte varför jag blir så himla starkt berörd av den, av allt som sägs om den tragiska dagen. Men ofta finner jag mig med enorm lust att gråta efter att 11/9 nämnts..
Alla de människor som hoppade, över hundra stycken bara i det Södra tornet (om jag minns rätt..); varför? De skulle ändå dö, varför fick de lov att hoppa? Jag tror inte att det skulle varit värre att dö i tornet än genom att hoppa 70 våningar. Snarare tvärtom. Men vad vet jag; jag var inte där. Jag har inte känt den panik de måste ha känt, när röken förgiftat deras lungor, fått deras ögon att tåras, jag har inte suttit fångad i ett högt torn i NY och vetat att jag på endera viset skulle vara död inom x antal minuter..

Det känns bara så orättvist att de människorna, som ju faktiskt inte ville dö, fick lov att dö. När det finns så många som Mig. Som inte ser någon anledning, som inte vill Leva egentligen.. Kunde där inte finnas någon rättvisa i universum? Liksom?


Nyss hade jag hemsk hjärtklappning. Ångest i hjärtetrakten. Jag vet inte varför. Allt kändes bara för mycket, plötsligt. Till viss del finns den fortfarande kvar.var det dig jag såg
som en skugga ur mina drömmar?
var det dig jag såg
dig jag svor att aldrig glömma?
var det dig jag såg
som ett spöke från döda drömmar?
var det dig jag såg
har jag äntligen lyckats glömma?Du & Jag Döden har repeatats mest hela dagen,
och vid en närmare genomläsning/sjungning av alla texter
står det klart att Den döda vinkeln delar favoritplatsen med
Järnspöken och Mannen i den vita hatten (16 år senare).2 Oktober 2006  | Höstvind | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida