Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


PaketspårningEnligt postens spårningstjänst befinner sig mitt paket i Mora nu! Med andra ord kommer det snart sorteras in på Matekonomens utlämning av paket och då kommer ett sms att landa i min telefon som säger att jag kan hämta det inom ett par timmar eller så. Wooo! :)


Efter ännu en sen, och ledsen, natt blev det att sova tills..ja, för en timme sedan kanske. Eller jag vaknade när mobilen ringde strax före tolv (det var okänt nummer varför jag självklart inte svarade), sedan myste jag med Caspian fram tills jag gick upp. Då hämtades posten och sedan dess sitter jag här.

Dricker en varma koppen Jordgubb & Vanilj nu.
De var inte speciellt goda så de har stått i skåpet och samlat damm ända sedan i vintras någon gång, så jag tänkte att det kanske är dags att göra slut på dem nu. Då kan man ju köpa någon godare sort nästa gång liksom..som Nypon & Apelsin. Den är mumsig värre.
Åh. Tänk när mormor gjorde egen nyponsoppa.. jag hade glömt det. Det är jobbigt när sådana minnen dyker upp. Såhär på hösten tänker jag främst på mormors Kålsoppa, som jag visserligen hade kunnat göra själv om jag bestämde mig för det.. men den skulle ju aldrig bli som mormors.. Liksom mina äppelpajer Aldrig blir lika saftiga och goda som hennes blev...

Självklart var mormor så mycket mer än matlagare, men hon var världsbäst på det så det är liksom det som ligger närmast till hands i minnesbanken...

3 Oktober 2006  | Ljus | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida