Startsidan Blogg Gästbok Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


ljus & internetavsaknad...antar jag får bli det här inläggets ämnen.

Idag har inte Internet funkat. På hela dagen, fram till halv åtta sådär. Fick höra att nån sprängt något i Borlänge, som tydligen påverkade oss. Grrgh! Vad är det för idioter som sysslar med sånt?

Nåja. Jag har ju haft ganska fullt upp ändå idag.

Det blev så att jag svalde två Ibumetin och två Imovane igår för att kunna somna. Fick plötsligt världens huvudvärk strax innan jag gick och lade mig igår. Kunde inte somna. Och med vetskapen att jag skulle upp tidigt idag blev det ännu svårare att somna, så jag gick upp och tog de där tabletterna. Låg vaken en stund, men sedan somnade jag faktiskt.

Mötet med Jeanette idag gick bra. Hon berättade att hon hittat det gamla skattnings-grejset och jämfört det med det nya; och att båda visade poäng för "Svår depression" Tjolahopp. Hade jag svarat idag hade det blivit tre poäng högre också; eftersom jag nog svarat att jag har självmordstankar. Nå, de är inte så hemska. Eller var inte. För det känns bättre nu. Men när de där stunderna kommer och allt känns så hopplöst att ett avslut ses som enda alternativet.. då är det ju inte så enkelt..att ta sig igenom..

Sedan sade hon också att hon vill dra igång en psykologutredning i november. Så äntligen får jag vad jag väntat på sedan mötet med min första (av fyra?) stafettläkare på psyk. Han skrev nämligen att det skulle bli en sådan i journalen redan då; i juni förra året. Men sedan har jag ju inte sett honom nåt mer, fått någon psykolog förrän nu och dessutom fastnat hos en läkare som anser att hon kan ställa diagnoser bara genom att prata med sina patienter några minuter. Med fördel om de är drogade, på IVA efter ett suicidförsök. Nåja. Jag har kommit dit jag vill. Äntligen får jag kanske lite klarhet i om och i så fall vad mer som är mina problem...


Efter att jag varit hos J skjutsade mamma hem mig och for direkt till jobbet. Jag tog en dusch, hämtade posten och upptäåckte att jag fått avi så jag kan hämta ut min Crosstrainer (skulle gjort det idag redan, om det inte varit för att jag inte kom åt min internetbank när Internethistorien var död). Sedan hade jag fått paket från Linea också, i brevlådan. Glömde ta bild på det jag fick idag, så det får bli imorgon istället. Om jag minns. Iallafall. Det var två ramar och ett större broderi. Sedan var det ett set med tre små tavlor med julnallemotiv och röda medföljande ramar.. Jättefina.


Sedan då. Jo då lagade jag mat. Makaroner och köttfärssås med ost på, som stoppades in i ugnen. Ungefär som en lasagne.
Pappa brukade göra så när jag var hos honom som liten. Jättegott är det!


I eftermiddag blev det en tur på apoteket. Jag har bestämt mig för att ta mina mediciner igen. Hmm. Får börja imorgon. Eller kanske innan jag lägger mig, om jag orkar hämta vatten eller nåt i köket först...
Sedan var vi på Matekonomen och handlade lite.


Jag köpte Frödinge Kladdkaka och sådan grädde i "sprayburk". Har aldrig testat sådan förut, men den var ju helt okej..om man bortser från att den inte smakade som grädde gör i vanliga fall :)
Onyttigt, men gott. Och från och med imorgon (eller senast i övermorgon!) kommer jag försöka vara en ordentligt tränande människa. Faktiskt.

Men nu lutar det åt sängen, inom en liten stund. Trött som en gnu i ögonen. Minsann.


Förövrigt renskriver jag Englas brev nu, kommer väl lägga till lite mer också i slutet men snart är det klart att skickas. Det har bara tagit några veckor..(började skriva den 21 september..)


5 Oktober 2006  | Ljus | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & sandra linnéa                                             Skaffa en gratis hemsida